Scania tehergépjármű gyári eredeti új alkatrész beszerzés

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Scania tehergépjármű gyári eredeti új alkatrész beszerzés
Határidő: 2017-09-28 10:30:00
Ajánlatkérő: Fővárosi Közterület-fenntartó Zártkörűen Működő Nonprofit Részvénytársaság
Becsült érték: 8.000.000
Eljárásrend: Közösségi nyílt

Beszerzés tárgya:

Összességében nettó 8.000.000 Ft keretösszeg erejéig Scania tehergépjárművekhez gyári, új, vagy azzal egyenértékű alkatrészek beszerzése.
Tájékozató jelleggel a típus: 
Scania P320LB
Ajánlatkérőnek legyen lehetősége a Scania tehergépjárműhöz tartozó bármely alkatrészt beszerezni. 
A keretszerződés keretösszege 8.000.000 Ft, melyből 5.000.000 Ft kötelezően lehívandó, 3.000.000 Ft pedig opciós rész a II.2.11. pont szerint. 
A műszaki egyenértékűségre az Európai Bizottság 1400/2002/EK rendelete (2002. július 31.)irányadó.
A részletes és pontos mennyiségi adatok és műszaki követelmények a közbeszerzési dokumentumokban kerültek meghatározásra.

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_11777_2017_bcba2.pdf