Speciális filmszakmai informatikai eszközök - Használt eszközök bizományos beszerzése

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Speciális filmszakmai informatikai eszközök - Használt eszközök bizományos beszerzése
Határidő: 2017-09-22 10:00:00
Ajánlatkérő: Magyar Nemzeti Filmalap Közhasznú Nonprofit Zrt
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi nyílt

Beszerzés tárgya:

Ajánlatkérő Filmarchívum- Igazgatósága számára a nemzeti vagyonba tartozó dokumentumok és filmállományok archíválási és digitalizálási feladatainak elvégzéséhez használt filmszkennert és annak kiegészítőit kívánja beszerezni.

Ajánlatkérő a nemzeti filmvagyonba tartozó dokumentumok és filmek archíválásához és digitalizálásához szükséges 1 db használt filmszkennert (fotószkennert) és tartozékait kívánja beszerezni az alábbiak szerint:
Műszaki leírás
Ajánlatkérő Filmarchívum- igazgatóságán működő fotó és plakáttára számára asztali munkaállomásokhoz csatlakoztatható nagyteljesítményű filmszkennert kíván beszerezni múzeumi/archívumi felhasználásra. 
Ajánlatkérő a filmszkennerre vonatkozó minimális követelményeknek való megfelelés ellenőrzése érdekében szakmai ajánlat benyújtását írja elő. A szakmai ajánlatnak a pontos termék megnevezésén kívül tartalmaznia kell legalább filmszkenner gyártóját, típusát, valamint műszaki paramétereit. 
1. Filmszkenner 1 darab
Minimumelvárások
Az asztali munkaállomásokhoz való csatlakoztatás biztosítása érdekében az elvárt interfész: Nagysebességű (Hi-Speed) USB 2.0.
A filmszkenner kapacitásával kapcsolatos elvárások
3,5-4 DMAX érték,
35 mm-es, 120/220-as, 16 mmes, 6×7 cm-es, 6×9 cm-es -, elektronmikroszkópos felvétel és dia is belehelyezhető legyen,
Az optimális szkenner fényforrása infra (IR)- és UV-mentes, 1000 lxh (luxóra) vagy alacsonyabb fénykibocsátású, és lehetőleg egy menetben tapogatja le a képet,
valós 4000 dpi optikai felbontás,
16 bites színmélység (A/D konverzió) a bemenő jel és 16-bit a kimenő jel számára is, együttesen valós színű képek megalkotására képesek
Driverrel kapcsolatos elvárások
- támogatott fájlformátumok: .pdf, .tiff, .jpeg, 
- windows operációs rendszerekkel való kompatibilitás
Referenciatermék: Nikon Super Coolscan 9000, vagy azzal egyenértékű
2. Filmszkennerhez csatlakoztatható (együttes felhasználás biztosítása érdekében) kiegészítők(opcionális felszerelések listája):
2.1. 35mm Film tartó kiegészítő 1 darab
2.2. 16mm Film tartó 1 darab
2.3. 120/220 Strip Film tartó üveggel 1 darab
2.4. 120/220 Filmcsík tartó 1 darab
2.5. 120/220 Film forgó tartó üveggel 1 darab
2.6. 35mm Filmcsík tartó 1 darab
2.7. 120/220 Mounted Film tartó 1 darab

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_11451_2017_81f52.pdf