Személygépjárművek tartós bérlete, flottakezelési szolgáltatásokkal a Nemzeti Sportközpontok részére

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Személygépjárművek tartós bérlete, flottakezelési szolgáltatásokkal a Nemzeti Sportközpontok részére
Határidő: 2017-10-16 13:00:00
Ajánlatkérő: Nemzeti Sportközpontok
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi tárgyalásos eljárás

Beszerzés tárgya:

Összesen 25 darab (15 db 1. kategóriájú, 1490-1690 ccm közötti lökettérfogatú és 10 db 2. kategóriájú, 1490-1690 ccm közötti lökettérfogatú) - a közbeszerzési dokumentumokban részletezett műszaki leírásnak megfelelő, „0” kilométeres, azaz használatba még nem vett, üzembentartásban még nem állott - személygépjármű tartós bérlete a hozzákapcsolódó flottakezelési szolgáltatásokkal. Ajánlattevő (az eljárás második szakaszában) a fenti kategóriákon belül azonos típust köteles megajánlani. 
Nyertes ajánlattevőnek a szerződés időtartama alatt biztosítania kell a bérbe adott gépjárműparkhoz az alábbiakban meghatározott szolgáltatásokat:
A. Biztosítások (CASCO, kötelező gépjármű felelősségbiztosítás) ügyintézése
B. Káresemények teljes körű biztosítási ügyintézése
C. Karbantartási- és szervízszolgáltatások ellátása 
D. Csereautó biztosítása
E. Assistance szolgáltatás 
F. Hozom-viszem szolgáltatás 
G. Téli-nyári gumicserék szervezése/elvégzése hozom-viszem szolgáltatással, gumik karbantartása, javítása, tárolása

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_12501_2017_25006.pdf