Szolgálati, rendészeti motorkerékpárok és segédmotoros kerékpárok beszerzése

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Szolgálati, rendészeti motorkerékpárok és segédmotoros kerékpárok beszerzése
Határidő: 2017-09-25 10:00:00
Ajánlatkérő: ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi nyílt

Beszerzés tárgya:

1. rész: 10 db szolgálati motorkerékpár beszerzése az ORFK-OBB részére
2. rész: 40 db segédmotoros kerékpár beszerzése az ORFK-OBB részére
3. rész: 6 db rendészeti motorkerékpár beszerzése a HM részére
A járműveket üzemkész állapotban kell a teljesítés helyére szállítani.
Ajánlatkérő az üzemkész állapotra vonatkozóan előírja, hogy a feleljen meg a „közúti járművek forgalomba helyezésének és forgalomban tartásának műszaki feltételeiről” szóló 6/1990. (IV. 12.) KöHÉM rendeletnek. Feleljen meg a „közúti járművek műszaki vizsgálatáról” szóló 5/1990. (IV. 12.) KöHÉM rendeletnek és biztosítson szervizpontot. Feleljen meg a műszaki leírásban meghatározott szabványoknak és jogszabályoknak.
A műszaki paramétereket részletesen a közbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki leírás határozza meg.

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_11513_2017_88c91.pdf