Szolnok Liget Termálstrand és Élményfürdő fejlesztése tervezés, tervezői művezetés, kivitelezési és belsőépítészeti tervezési munkái a Modern Városok Program keretében FELTÉTELES KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Szolnok Liget Termálstrand és Élményfürdő fejlesztése tervezés, tervezői művezetés, kivitelezési és belsőépítészeti tervezési munkái a Modern Városok Program keretében FELTÉTELES KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS
Határidő: 2018-04-26 11:00:00
Ajánlatkérő: Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi nyílt

Beszerzés tárgya:

Kiviteli tervek elkészítése, kivitelezés, tervezői művezetés és belsőépítészeti tervezési feladatok elvégzése a műszaki leírásban foglaltak szerint. Úszómedence, Kültéri családi medence, Kültéri csúszdamedence, Kültéri ülőmedence, Élménymedence, Családi medence, Csúszdamedence, Ülőmedence, Súlyfürdő medence, Tornamedence, Ugrómedence, Merülő medence, Szökőkút, Kültéri ülőmedencék. Telek területe: 57.543 nm. Épület hasznos területe: pincék: 2119.51 nm, Fürdőépület: 5824.47 nm, Nyári bejárat és kerti épület 738.54 nm. Aula, öltőzők, öltöző blokkok, szaunablokk, étterem. 
-építendő/felújítandó medencék méretei a műszaki leírásban megadott részletes adatok alapján. 
-monolit vasbeton medencetest építési munkálatok
-medencetest hidegburkolása
-90 fm vízicsúszda. 
A vízjogi létesítési eng. szerint a medencék méretei:
Kültéri medencék össz nm: 625+145+106+94=970m2
Beltéri medencék nm: 141+305+170+48+95+10+24+50+5,7=848,7m2 (Összesen: 1818,7 m2)
A további részleteket a Műszaki leírás tartalmazza.

Indokolás a 322/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 14. § (2) bekezdésére tekintettel: „Az ajánlatkérő az (1) bekezdés b) pontja szerinti eljárási formát (kivitelezés és tervezés egyben) csak kivételesen indokolt esetben alkalmazhatja.” A kivitelezési és tervezési munkák egy eljáráson belüli beszerzése azért indokolt, mert a városban ez az egyetlen strandfürdő üzemel, így az egyedüli helyszíne a vízi szabadidős, verseny és tömegsportoknak. A két eljárás jelentős időtöblettel járna, ami veszélyeztetné a projekt tervezett határidőre történő befejezését, a fenti szolgáltatások mielőbbi biztosítását a lakosság számára.

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_2898_2018_3aa0d.pdf