Téli síkosságmentesítő anyag (útszóró só) beszerzése

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Téli síkosságmentesítő anyag (útszóró só) beszerzése
Határidő: 2017-10-12 10:30:00
Ajánlatkérő: Fővárosi Közterület-fenntartó Zártkörűen Működő Nonprofit Részvénytársaság
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi nyílt

Beszerzés tárgya:

Az FKF Nonprofit Zrt. téli időszak síkosság-mentesítési feladataihoz szükséges, közvetlen útszórásra, síkosságmentesítésre alkalmas, tapadásgátlóval kevert, ömlesztett útszóró só beszerzése és Ajánlatkérő kijelölt telephelyeire szállítása.
Ajánlatkérő az ellenszolgáltatás összegét egységár alapján, (nettó Ft/tonna) kéri megadni.
A beszerzésre keretszerződés keretében kerül sor, melyben Ajánlatkérő részéről kötelezően lehívandó mennyiség 12.000 tonna, és Ajánlatkérő további 4.000 tonnát rendelhet meg a szerződés terhére opcióként egyoldalú jognyilatkozattal. A keretszerződés mennyiségi felső keretmennyisége: 16.000 tonna (12.000 tonna kötelezően lehívandó + 4.000 tonna opciós mennyiség). A keretszerződés megszűnik a szerződési keretmennyiség (16.000 tonna) kimerülésével vagy a 12 hónapos szerződési időszak leteltével. 
A szerződés további 12 hónappal meghosszabbítható a Kbt. 141.§ (4) bekezdés szerinti szerződésmódosítással.

Ajánlatkérő közszolgáltatási tevékenységek ellátásához tapadásgátlóval kevert útszóró só beszerzése, Ajánlatkérő telephelyeire szállítása. 
A szállítandó só Ajánlatkérő általi megrendelésére legfeljebb a keretmennyiség (16.000 tonna, melyből 12.000 tonna kötelezően lehívandó ajánlatkérő részéről, további 4.000 tonna opciós mennyiség) erejéig kerül sor Ajánlatkérő ténylegesen jelentkező beszerzési igényeinek (eseti megrendelések) függvényében. 
Csomagolás módja: ömlesztett áruszállítás.
A só közúti, ömlesztett szállítása, fuvarozása/fuvaroztatása és a fogadó sótárolókba történő lerakodása Ajánlattevő feladata. A terméket az e-ÚT 08.03.11. (ÚT 2-2401:2010) Útügyi Műszaki Előírásban (ÚME) foglalt mértékben tapadásgátló anyaggal bekeverve szükséges leszállítania nyertes Ajánlattevőnek.
Az útszóró só nem tartalmazhat idegen anyagot, és jellemzőiben meg kell felelnie az e-ÚT 08.03.11. (ÚT 2-2.401:2010) „Szórósó. Technikai nátrium klorid” c. Útügyi Műszaki Előírásban (ÚME) foglaltaknak.
A részletes információkat a Közbeszerzési dokumentumok tartalmazzák.
A részletes és pontos mennyiségi adatok és műszaki követelmények a közbeszerzési dokumentumokban kerültek meghatározásra.

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_12478_2017_621d9.pdf