Üzemzavari bórkoncentrátum szivattyúk szállítása

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Üzemzavari bórkoncentrátum szivattyúk szállítása
Határidő: 2017-09-25 14:00:00
Ajánlatkérő: MVM Paksi Atomerőmű Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi tárgyalásos eljárás

Beszerzés tárgya:

A Paksi Atomerőmű 1-4. blokkjában, az A0022/1-4 és A0023/1- 4 helyiségekbe telepített 11 darab, Atomerőművi Biztonsági Osztályba Sorolás szerinti 3 (ABOS 3) tanúsítvány vagy azzal egyenértékű tanúsítvány szerinti centrifugál szivattyú szállítása.
1. A szivattyúk hidraulikai adatai
Megnevezés Érték
Térfogatáram (m3/h)
Emelőmagasság (m) 60 (névleges)
42
Szívóoldali nyomás (m.v.o.) 8
Szivattyú jelleggörbe garanciális gyártóművi próbára vonatkozó követelmény ISO 9906 [11.] szerinti osztály: 1U
Szállított közeg hőmérséklete normál üzemben(°C) 50
Szállított közeg jellemzői Bórsav oldat 
2. A szivattyúk kialakítása
A szivattyúk egy be- és egy kiömlő csonkkal, vízszintes tengellyel rendelkezzenek.
Az NC-3440 [2.] meghatározásának megfelelően a szivattyúk “A” típusú szivattyúk, kialakításuk az NC-3441.1-2 ábra szerinti legyen.
A szivattyúknak a szívóági és nyomóági vezetéken lévő armatúrával kizárhatónak kell lennie. A szivattyúk leürítését és légteleníthetőségét biztosítani kell.
A szivattyúknak folyamatos, megbízható üzeműnek kell lenniük. Alkalmasnak kell lenniük a megadott üzemi paramétereken belüli üzemviszonyok tartós viselésére. A szivattyúknak egyszerűen és gyorsan indíthatónak és leállíthatónak kell lenniük.
3. A szivattyú motorok követelményei
Megnevezés Adat
Feszültség 400 V
Fázisok száma 3
Frekvencia 50 Hz
Védettség IP 55
Fordulatszám Szállító határozza meg. (Tájékoztató adat: a jelenlegi beépített szivattyúmotor fordulatszáma: 2810 ford/perc)
Teljesítmény Szállító határozza meg. 
Energia hatásfok osztály legalább IE3 [13.]
Gyártóművi minősítés IEC34 szerinti [14.]
Motorház anyaga Öntöttvas
A részletes műszaki specifikációt a Közbeszerzési dokumentum részét képező Közbeszerzési Műszaki Leírás tartalmazza.
Amennyiben a Közbeszerzési dokumentum bármely pontjában a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása szükségessé tette meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, illetőleg szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást, azt minden esetben úgy kell értelmezni, hogy a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és úgy értelmezendő, hogy a „vagy azzal egyenértékű” kifejezés is szerepel mellette.

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_11304_2017_6e6fb.pdf