Uzsoki Utcai Kórház részére betegélelmezési és alkalmazotti élelmezési szolgáltatás ellátása

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Uzsoki Utcai Kórház részére betegélelmezési és alkalmazotti élelmezési szolgáltatás ellátása
Határidő: 2017-09-29 11:00:00
Ajánlatkérő: Uzsoki Utcai Kórház
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi nyílt

Beszerzés tárgya:

Vállalkozási szerződés alapján: az ajánlatkérő kórház fekvőbetegei és személyzete közétkeztetésének folyamatos biztosítása, beleértve a 43/2014.(VIII.19.) EMMI. rendelet 2.sz.melléklete által meghatározott ellátás biztosítását is, valamint az étkezés során keletkező ételhulladék biztonságos elszállítása.
A feladat részletes ismertetését és a szerződéses kötelezettségeket a közbeszerzési dokumentum tartalmazza.
Vonatkozó jogszabályok: 
1997. évi CLIV. törvény az egészségügyről;
96/2003. (VII.15.) Korm. rendelet az egészségügyi szolgáltatások gyakorlásának általános feltételeiről, valamint a működési engedélyezési eljárásról; 
60/2003. (X.20.) ESzCsM. rendelet az egészségügyi szolgáltatások nyújtásához szükséges szakmai minimumfeltételekről;
37/2014.(IV.30.) EMMI rendelet a közétkeztetésre vonatkozó táplálkozás-egészségügyi előírásokról

Napi átlag beteglétszám: 600 fő. Dolgozói ebéd napi átlag: 300 fő. A konyha kapacitása: 1000 adag/nap.
Ajánlattevő az Ajánlatkérő konyhájában jogosult mások számára is főzni, a konyha használatért nettó 1.500.000 Ft/hó, tárgyi adómentes bérleti díjat köteles fizetni Ajánlatkérő részére. A normál és a diétás étkeztetés várható aránya: 70-30%,
Napi étkeztetések száma: Normál étkeztetés esetén: napi négy (reggeli, ebéd, uzsonna, vacsora. Diétás étkeztetés esetén napi öt (reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora) az elvárt mennyiség. 
Ajánlatkérő biztosítja mindkét telephelyen a tálalórendszert. Az eszközök tisztántartása és pótlása Ajánlattevő feladata és költsége. A telephelyek közötti szállítást Ajánlattevő saját szállító eszközével, saját költségen köteles megoldani.
Opcionális rész: Ajánlatkérő a Kbt141.§.(4) bek. a.) pontja alapján előre valamennyi érdeklődő gazdasági szereplőnek jelzi, hogy a szerződés időtartama alatt bekövetkező előre nem látható ellátási okból, vagy felettes szerv döntése, vagy más rajta kívül álló okból a beszerzés mennyisége maximum +30 %-al változhat. Továbbá a szerződés időtartama az újabb közbeszerzési eljárás eredményes lezárásáig, egy alkalommal max.6 hónapra meghosszabbítható.

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_12512_2017_b52f4.pdf