„V040.04 Vállalkozási szerződés Százhalombatta (bez.) - Pusztaszabolcs (bez.) vonalszakasz biztosítóberendezési, távközlési és ETCS 2 kiegészítő tervezési, valamint kivitelezési munkáira”

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: „V040.04 Vállalkozási szerződés Százhalombatta (bez.) - Pusztaszabolcs (bez.) vonalszakasz biztosítóberendezési, távközlési és ETCS 2 kiegészítő tervezési, valamint kivitelezési munkáira”
Határidő: 2017-09-26 10:00:00
Ajánlatkérő: NIF Zrt.
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi nyílt

Beszerzés tárgya:

A ~ 26,28 km hosszú Százhalombatta - Pusztaszabolcs vonalszakaszon a biztosítóberendezés és ETCS 2 kiegészítő tervezési, valamint kivitelezési munkái során az alábbi főbb feladatokat kell elvégezni:
- ETCS 2 szintű vonatbefolyásoló rendszer telepítése Százhalombatta és Pusztaszabolcs állomás között 26,28 km hosszban
- új elektronikus állomási biztosítóberendezések alapszoftverének szállítása, tesztelése a rendszer részeként
- új elektronikus állomási biztosítóberendezés, amely kiegészítésre kerül központi állításba kapcsolt objektumok (váltók, kisiklasztó saruk) bekötésével:
• Százhalombatta állomás: 29 db
• Ercsi -Elágazás: 9 db
• Iváncsa állomás: 4 db
• Pusztaszabolcs állomás: 45 db
összesen: 87 db
- önműködő, emelt sebességű térköz telepítése a nyílt vonalakon Százhalombatta és Pusztaszabolcs állomás között, 26,28 km
- elektronikus útátjáró biztosítóberendezés 7 db:
• állomási: 3 db,
• nyíltvonali: 4 db,
- állomások felvételi épületének teljeskörű rekonstrukciója, Ercsi-Elágazáson új biztosítóberendezési üzemi épület, Pusztaszabolcs állomáson az új blokkmesteri épület megépítése,
- távközlési berendezések telepítése,
- Százhalombatta és Pusztaszabolcs állomások között vonalkábel és erősáramú kábel fektetése
- új vasúti üzemirányító rendszer létesítése,
- új monomódusú 96 szálas - technológiai célú - fényvezető szálas optikai hírközlő kábel kiépítése,
- új utastájékoztató rendszer kiépítése,
- tűz és vagyonvédelmi rendszer telepítése,
- illesztő felületek kialakítása az egyes berendezésekben az ETCS és FOR rendszerekhez, illetve a térköz és sorompó berendezésekben az ETCS, valamint az állomási biztosítóberendezéshez,
- ETCS 2 berendezés létesítése
- balízok telepítése, programozása,
- az ETCS illesztése a GSM-R rendszerhez,
- 75 Hz-es jelfeladási rendszer kiépítése a szakasz teljes hosszán,
- a pályaépítési tender keretében megvalósuló HETA objektumoknak az elsődleges és másodlagos (tartalék)FET központba történő illesztése,
- az állomások, valamint a fázishatárok objektumainak a FET rendszerbe történő illesztése,
- a telepítésre kerülő rendszerek biztonságügyi eljárásainak lefolytatása a vonatkozó EN 50126, EN 50128 ésEN50129 szabványok szerint (beleértve az alkalmassági tanúsítást is),
- a 2008/57/EK, valamint a 30/2010 (XII.23.) NFM rendelet irányelveinek/előírásainak megfelelő tanúsítványok és nyilatkozatok megszerzése, 
- a projekt megvalósításához/üzembe helyezéséhez szükséges összes szakági terv elkészítése, a szükséges engedélyek beszerzése (nem csak vasúthatósági), tervezői művezetés igénybevétele, mintavételi és megfelelőség-igazolási terv készítése, s a tervek alapján történő teljes körű kivitelezése.
A feltüntetett mennyiségek tájékoztató jellegűek, a tervezés-engedélyeztetés során módosulhatnak. A részletes mennyiségeket és a feladatokat a közbeszerzési dokumentumok tartalmazzák.
Kapcsolódó projekt: Jelen közbeszerzés tárgyához kapcsolódó projekt a GSM-R 2 Rendszer megvalósításra tervezett beruházás, mellyel együttműködési kötelezettsége áll fenn az eljárás nyertesének.
Részajánlattétel nem megengedett, az alábbiakra tekintettel: Kelenföld - Pusztaszabolcs vonalszakasz biztosítóberendezés és ETCS 2 kiegészítő tervezése, kivitelezése, továbbá az egyéb kapcsolódó (távközlés, magasépítmény, FET, stb.) munkái rendkívül összetett és komplex feladat, amely sok szakág és szakma munkájának együttműködése és összehangolása során jön létre. Az építési tevékenység során szükséges, hogy egyszerre több szakma is folyamatosan munkát végezzen a területen. Ebben az esetben a határidőre és jó minőségben történő munkavégzés, a felelősségi körök, az egyes szakágak garanciavállalásainak egymástól történő elhatárolása és feltételeinek meghatározása nagy körültekintést és a teljes munkára történő egységes rálátást kíván. A fő feladat az elektronikus biztosítóberendezés és ETCS-2 rendszer kiépítése, amely egy komplex rendszert alkot, a munkák egy kézbe adása jelentősen csökkent a koordinációs-, pénzügyi- és határidős kockázatokat.

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_10754_2017_6ae1c.pdf