Vállalkozási keretszerződés keretében veszélyes hulladék elszállítása, ártalmatlanítása, valamint a szükséges gyűjtőedényzet biztosítása

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Vállalkozási keretszerződés keretében veszélyes hulladék elszállítása, ártalmatlanítása, valamint a szükséges gyűjtőedényzet biztosítása
Határidő: 2017-10-11 11:00:00
Ajánlatkérő: Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi nyílt

Beszerzés tárgya:

Az Intézmény különböző telephelyein, illetve gyűjtőhelyein a rendszeresen és az alkalomszerűen keletkező veszélyes hulladékok elszállítása a keletkezett mennyiség függvényében történik. A keletkezett fertőző veszélyes hulladék elszállítását a vállalkozó a Közbeszerzési Dokumentumokban ismertetettek szerinti rendszerességgel vállalja. Az intézmény elektronikusan, írásban köteles jelezni a Vállalkozónak, az egyéb veszélyes hulladékok elszállítására vonatkozó igényét, a Vállalkozó az írásbeli értesítését követő 2 héten belül köteles a megrendelt hulladékszállítást elvégezni. A hulladékok elszállítását a szolgáltató a mindenkor hatályos ADR előírásainak megfelelően köteles elvégezni.
A megadott mennyiség 30% negatív opciót tartalmaz, azaz ajánlatkérő lehívási kötelezettsége a teljes mennyiség 70%-ára terjed ki.
Mennyiség: 
Keletkező veszélyes hulladékok várható mennyisége: 440644 kg vagy liter 2 évre vonatkozóan.
Gyűjtőeszközök várható mennyisége: 164366 db.

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_12051_2017_e9dee.pdf