Vállalkozási szerződés keretében az Ercsi elágazás (kiz.) - Pusztaszabolcs (bez.) vonalszakasz vasúti pálya és kapcsolódó létesítményeinek korszerűsítése (PST: V040.09)

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Vállalkozási szerződés keretében az Ercsi elágazás (kiz.) - Pusztaszabolcs (bez.) vonalszakasz vasúti pálya és kapcsolódó létesítményeinek korszerűsítése (PST: V040.09)
Határidő: 2017-09-14 11:00:00
Ajánlatkérő: NIF Zrt.
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi nyílt

Beszerzés tárgya:

Az Ercsi-elágazás (kiz.) - Pusztaszabolcs (bez.) 12,20 km hosszú vasúti vonalszakasz (376+00 - 498+00 km sz. között), nyíltvonalainak és állomások átmenő fővágányainak teljes átépítése v = 160 km/h pályasebességre és 225 kN tengelyterhelésre.
160 km/h sebességű és 225 kN tengelyterhelésű közlekedésre alkalmas pálya kiépítése 12,20 pályakm hosszon. A vasútállomások vágányhálózatának korszerűsítése. 55 cm magasságú állomási peronok létesítése, aluljárók, liftek, perontetők építése, akadálymentes állomási környezet kialakítása. Vonali műtárgyak felújítása és átépítése. Térvilágítás kiépítése, 0,4 kV-os villamos energiaellátás és felsővezetéki rendszer korszerűsítése. P+R rendszer kialakítása. Új kábelalépítmény és kábelhálózat kiépítése az állomásokon. 
Főbb mennyiségek:
• Hézagnélküli vágány al-és felépítményének átépítése 60 rendszerű sínnel, előfeszített vasbeton aljjal Ercsi-elágazás (kiz.) - Pusztaszabolcs (bez.) vasútvonal-szakaszon a nyíltvonali vágány és állomási átmenő fővágányok átépítése keretében: ~22,4 vkm, 
• Állomási mellékvágányok al-és felépítményének átépítése ~10,2 vkm
• A vágány átépítésen belül 12.100 vm hosszban az al- és felépítmény átépítése alépítményjavító géplánccal, nagygépes technológiával
• Vasúti műtárgyak: 7 db teknőhíd/kerethíd/áteresz felújítása/átépítése, építése
• Közúti kisműtárgy, áteresz/keret építése: 2 db
• Peronaluljáró építése: 2 db
• 17,4 mny acélhíd (Váli víz) felújítása,
• Iváncsa állomás átépítése során 4 csoport új kitérő beépítése Pusztaszabolcs állomás átépítése során 45 csoport új kitérő beépítése, összesen 49 csoport
• Számítógép által vezérelt villamos váltófűtés kiépítése: 49 csoport kitérőben
• 25 kV 50 Hz rendszerű váltakozó áramú nyíltvonali és állomási felsővezeték hálózat kiépítése: ~34,6 km,
• Optikai kábel fektetése (elhelyezése felsővezetéki oszlopsoron): ~15,84 km
• A jelenlegi biztosítóberendezés átalakítása az építési fázisoknak megfelelően: Iváncsa állomáson 16 csoport kitérőt, Pusztaszabolcs állomáson 56 csoport kitérőt vezérlő 75 Hz-es jelfeladással kiegészített állomási jelfogó függéses biztosító berendezés,
• Vasúti térvilágítás kiépítése 2 külön helyszínen
• 4 db esélyegyenlőséget biztosító sínkoronaszint +55 cm magas peron építése
• Kapcsolódó távközlési kábelkiváltási és kábelalépítményi munkák
• Járulékos közműkiváltási-, útépítési-, magasépítési-, környezetvédelmi-, növénytelepítési munkák
• Módosított engedélyezési és kiviteli tervek elkészítése valamennyi vasúthoz kapcsolódó szakág esetén
• Építési engedélyek módosítása, megszerzése
A feltüntetett mennyiségek tájékoztató jellegűek, a tervezés-engedélyeztetés során módosulhatnak. A részletes mennyiségeket és a feladatokat a közbeszerzési dokumentumok tartalmazzák.
Részajánlattétel nem megengedett, az alábbiakra tekintettel: Jelen vasúti pályaépítési projekt - Ercsi elágazás (kiz.) - Pusztaszabolcs (bez.) vonalszakasz - tenderkiírása a teljes pályás projekt - Kelenföld - Pusztaszabolcs vasútvonal átépítése II. ütem (Százhalombatta - Pusztaszabolcs korszerűsítése és ETCS 2 vonatbefolyásoló rendszer kiépítése)- alsó (déli) felét képezi. A pályás projekt és a szorosan kapcsolódó biztosítóberendezés átépítése rendkívül összetett és komplex feladat, amely sok szakág és szakma munkájának együttműködése és összehangolása során jön létre. Az építési tevékenység során szükséges, hogy egyszerre több szakma is folyamatosan munkát végezzen a területen. Ebben az esetben a határidőre és jó minőségben történő munkavégzés, a felelősségi körök, az egyes szakágak garanciavállalásainak egymástól történő elhatárolása és feltételeinek meghatározása nagy körültekintést és a teljes munkára történő egységes rálátást kíván. A projektek további részekre tagolása a fenti elvárások megvalósulását ellehetetlenítené.

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_10752_2017_895bb.pdf