Vállalkozási szerződés keretében tananyagfejlesztési tevékenység és képzők képzése tevékenység megvalósítása az EFOP-3.2.4-16-2016-00001 azonosítószámú projekt keretében a Klebelsberg Központ részére

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Vállalkozási szerződés keretében tananyagfejlesztési tevékenység és képzők képzése tevékenység megvalósítása az EFOP-3.2.4-16-2016-00001 azonosítószámú projekt keretében a Klebelsberg Központ részére
Határidő: 2017-09-15 11:00:00
Ajánlatkérő: Klebelsberg Központ
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi nyílt

Beszerzés tárgya:

Tananyagfejlesztés tevékenység célja:
Ajánlattevő Ajánlatkérő által meghatározott egy törzsanyagként tervezett, 8 db IKT tartalommal megvalósuló pedagógus képzés kapcsán valósítja meg a tananyag-fejlesztési tevékenységet, melynek keretei között esetlegesen változtatandó tartalommal akkreditációra készíti elő a szükséges képzéseket. A 8 résztananyag (modul) minősül a képzési folyamatban a törzsanyagnak, a képzés szintjein további kiegészítésekkel ellátandó. Az esetleges módosítási igényeket Ajánlatkérő határozza meg. Az ilyen módon előálló képzési portfólióban az egy továbbképzésben (törzsanyagban) szereplő 8 db moduláris résztananyag kidolgozása szükséges.
Képzők képzése tevékenység célja:
A 40.000 pedagógust érintő továbbképzések lebonyolításához olyan képzői állomány szükséges, akik már elvégezték a képzők képzést, s mindenki elsajátította a maga képzési szintjének és módszertani attitűdjének megfelelő, portfólióban szereplő képzések tartalmi és módszertani ismereteit. Ezzel egy időben, kialakul a 60 fős mentor csoport is. E tevékenység keretei között 700 fő képzése valósul meg Ajánlattevő által. A képzések 30 órás pedagógus továbbképzések. A csoportok létszáma legalább 15, legfeljebb 20 fő.
A kiképzett 700 főből Ajánlatkérő - Ajánlattevő bevonásával - választ ki 400 fő képzőt, akik majd a projekt későbbi szakaszában a további képzéseket tarthatják. Szintén kiválasztásra kerül Ajánlatkérő által - Ajánlattevő ajánlására - 60 fő mentor, akik a már kiválasztott képzőket mentorálják, szakmailag támogatják a képzések folyamatában, és az egész projekt során a minőségét felügyelik.
A részletes feltételeket a műszaki leírás tartalmazza.

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_12762_2017_d7d42.pdf