Vállalkozási szerződés környezeti hatástanulmány, Natura 2000 hatásbecslés és nádgazdálkodási terv, továbbá mederiszap felmérés elkészítésére a KEHOP-1.1.0-15-2017-00011 számú projekt keretében.

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Vállalkozási szerződés környezeti hatástanulmány, Natura 2000 hatásbecslés és nádgazdálkodási terv, továbbá mederiszap felmérés elkészítésére a KEHOP-1.1.0-15-2017-00011 számú projekt keretében.
Határidő: 2017-09-18 15:00:00
Ajánlatkérő: Országos Vízügyi Főigazgatóság
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi nyílt

Beszerzés tárgya:

A projekt célja a vízszintszabályozás és az éghajlatváltozás közötti összefüggés vizsgálata, a KEHOP céljaihoz kapcsolódó áramlástani modell megalapozása a Balaton mederanyag mennyiségi és minőségi felmérésével, a Balaton megváltozott (emelt vízszintű) üzemrendjének hatásvizsgálata környezeti hatástanulmány összeállításával. A Balaton vízterülete 594 km2. A Balaton 235 kilométernyi partvonalán 1.200 ha nádterület található.
Nyertes ajánlattevő feladatai a környezeti hatástanulmány és a Natura 2000 hatásbecslés vonatkozásában:
Nyertes ajánlattevő alapfeladata a Balaton vízszintszabályozására (Siófok leeresztőzsilip, hajózsilip és Balatonkiliti duzzasztó) vonatkozó vízjogi üzemeltetési engedély módosításához 1 db környezeti hatástanulmány elkészítése a környezeti hatásvizsgálati és az egységes környezethasználati engedélyezési eljárásról szóló 314/2005 (XII.25.) Korm. rendelet (továbbiakban: Khvr.) 6. számú mellékletében meghatározott tartalmi követelményeknek megfelelően.
Nyertes ajánlattevő feladatai a nádgazdálkodási terv elkészítése vonatkozásában:
2017. júniusában elkészül a Balaton 22/1998 (II.13.) Korm. rendelet szerinti - alapvetően természetvédelmi prioritású-, valamint a gazdasági hasznosíthatóság (G-kategóriák) szerinti nádas (növényzet) minősítési térképe. Ezek alapján el kell készíteni a Balaton növényzetkezelési szabályzatát és annak keretei között 1 db, a tó közép- és hosszú távú (10-30 év) nádgazdálkodási tervét.
Nyertes ajánlattevő feladatai a mederiszap felmérés vonatkozásában:
A Balaton mederanyag mozgásának modellezéséhez szükséges 1 db állapotrögzítő felmérés készítése, ami mennyiségi és minőségi feltárást foglal magába. Nyertes ajánlattevő feladata mintavétel és elemzés a Balaton üledékéből. A felmérendő terület nagysága mintegy 200 km2.
Mintavételi helyek: 
- Keszthelyi-medence és a Szigligeti-medence összesen ~150 km2, 
- Balatonfűzfői-öböl pedig ~50 km2.
Minta darabszám: 200-220 mintavétel.
Az információk részletezését a dokumentáció tartalmazza.

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_11622_2017_cc212.pdf