Városüzemeltetési feladtok ellátása 2017.

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Városüzemeltetési feladtok ellátása 2017.
Határidő: 2017-09-26 10:00:00
Ajánlatkérő: Újpesti Városgondnokság Szolgáltató Kft.
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi nyílt

Beszerzés tárgya:

Városüzemeltetési feladatok körében elvégzendő munkák keretszerződés alapján.
Főbb munkák:
- Közterületek takarítási feladatainak ellátása, (havi 800.000 m2 tér, sétány és járda takarítás) 
- Konténeres hulladék elszállítási feladatok ellátása (havi 500 m3),
- Város tisztán tartási és karbantartási feladatainak monitoringozása (havi 180 óra), 
- Közterülettel kapcsolatos tisztítási, karbantartási, kertészeti feladatok ellátása

Városüzemeltetési feladatok körében elvégzendő munkák keretszerződés alapján.
Főbb munkák:
- Közterületek takarítási feladatainak ellátása,(havi 800.000 m2 tér, sétány és járda takarítás) 
- Konténeres hulladék elszállítási feladatok ellátása (havi 500 m3),
- Város tisztán tartási és karbantartási feladatainak monitoringozása (havi 180 óra),
- Közterülettel kapcsolatos tisztítási, karbantartási, kertészeti feladatok ellátása.
A beszerzés tárgyára vonatkozó mennyiségi meghatározást, a beárazandó munkanemeket, tételeket a közbeszerzési dokumentum mellékletét képező költségvetési kiírás tartalmazza. A részletes elvárásokat a közbeszerzési dokumentum részét képező szerződéstervezet és a műszaki leírás tartalmazza.
Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy a közbeszerzési dokumentumban megadott mennyiségi adatok a 2014-2017. évek felhasználási adatai alapján becsült mennyiségek. A megadott mennyiségek az ajánlatok összehasonlíthatóságát szolgálják. A számlázás a szerződés ideje alatt a ténylegesen elvégzett feladatok és munkák mennyisége alapján történik, a nyertes ajánlatában megadott egységárak szerint.

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_11739_2017_c14f2.pdf