Várpalota Város közvilágításának korszerűsítése

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Várpalota Város közvilágításának korszerűsítése
Határidő: 2017-09-27 10:00:00
Ajánlatkérő: Várpalota Város Önkormányzata
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi nyílt

Beszerzés tárgya:

Közvilágítási szolgáltatási szerződés közvilágítás korszerűsítéssel, üzemeltetéssel és villamos energia biztosításával
Részajánlat: A szolgáltatás egy konkrét cél megvalósítása érdekében végrehajtandó, egymással szoros összefüggésben lévő feladatok összességét jelenti, azok egymástól független részfeladatokra nem bonthatók.

Közvilágítási szolgáltatási szerződés közvilágítás korszerűsítéssel, üzemeltetéssel és villamos energia biztosításával 15 éves szolgáltatási időszakra vonatkozóan. Ennek keretében bontandó a jelenleg üzemelő 2152 db világítótest és minden tartozéka, építendő 2310 db korszerű, LED fényforrással üzemelő világítótest és minden tartozéka, a meglévő lámpatest ház megtartásával felújítandó és átalakítandó LED-es fényforrású világítótestté 24 db Pannon MIDI típusú díszes kandeláber a dokumentációban részletezettek szerint. Villamos energia mennyiség: 436.682 kWh/év.

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_11598_2017_47ab6.pdf