Villamos energia beszerzése a 2018.-as évre

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Villamos energia beszerzése a 2018.-as évre
Határidő: 2017-10-02 11:00:00
Ajánlatkérő: SZOVA Szombathelyi Vagyonhasznosító és Városgazdálkodási Zrt.
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi nyílt

Beszerzés tárgya:

Teljes ellátás alapú, fogyasztói menetrendadás nélküli villamosenergia szolgáltatási szerződés.
Mennyiség:
Villamos energia szolgáltatása évi 1,532 GWh (+25 % opcionális rész) mennyiségben, a 70 db szabadpiaci szolgáltatásban lévő objektum teljes körére kiterjedően, szabadpiaci szolgáltatói körülmények közötti, teljes ellátás alapú, fogyasztói menetrendadási kötelezettség nélkül számított Ft/kWh villamos energia áron a 2018. január 1-től 2018. december 31-ig terjedő időszakra.
A hirdetmény. II.2.7. pontjához: A szolgáltatás nyújtásának kezdete a szerződés mindkét fél általi aláírásának napját követő nap 0:00 órától, de legkorábban 2018. január 1. 0:00 órától. A szolgáltatás nyújtásának megszűnése 2018. december 31. 24:00 órakor.
A részletes feltételeket, elvárásokat a közbeszerzési dokumentumok részét képező műszaki leírás és szerződéstervezet tartalmazza.
A részajánlattétel mellőzésének indoka:
Ajánlatkérő nem teszi lehetővé a részekre történő ajánlattételt, mivel a hatékony és felelős gazdálkodás elvét szem előtt tartva a részekre bontás mellőzésével kedvezőbb ajánlati ár érhető el.
A hirdetmény. II.2.5. pontjához: Ajánlatkérő a Kbt. 76. § (2) bek. a) pontja - legalacsonyabb ár - szerinti értékeli az ajánlatokat, illetve választja ki a számára gazdaságilag legelőnyösebb ajánlatot. A Kbt. 76. § (5) bekezdésére tekintettel, ajánlatkérő tájékoztatja ajánlattevőket, hogy az ajánlatkérő igényeinek a beszerzés tárgyaként konkrétan meghatározott minőségi és műszaki követelményeknek megfelelő áru felel meg, ezen felül a gazdaságilag legelőnyösebb ajánlat kiválasztását csak a legalacsonyabb ár értékelése szolgálja, tekintve, hogy az áru jogszabályokban meghatározott és körülhatárolható szabványtermék, és minőségi szempontok szerint nem differenciálható.

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_12175_2017_94f0b.pdf