Villamos energia beszerzése a 2018-as évre az Emberi Erőforrások Minisztériuma irányítása alatt álló egyes kulturális intézmények részére

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Villamos energia beszerzése a 2018-as évre az Emberi Erőforrások Minisztériuma irányítása alatt álló egyes kulturális intézmények részére
Határidő: 2017-09-28 11:00:00
Ajánlatkérő: MANK Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi nyílt

Beszerzés tárgya:

Villamos energia beszerzése a 2018-as évre az Emberi Erőforrások Minisztériuma irányítása alatt álló egyes kulturális intézmények részére a magyar villamos energia átviteli hálózaton folyamatosan rendelkezésre álló, a felhasználási helyek csatlakozási jellemzőinek megfelelő minőségű villamos energia beszerzése (kereskedelmi jogviszonyban való megvásárlása) a 2018.01.01. (00.00 óra) - 2018.12.31. (24.00 óra) közötti időszakra vonatkozóan.
A közbeszerzésben résztvevő intézmények száma: 21 db.
MÉF: 21 200, 579 MWh
Az ajánlatkérő a megadott mennyiségtől pozitív irányba 20 %-kal pótdíjmentesen eltérhet.
· 445 felhasználási hely a műszaki tartalom szerint. A felhasználási helyek száma +5%-kal módosulhat.
A mennyiség a kiíráskori állapot szerinti átlagos fogyasztás alapján került megadásra, a tényleges felhasználás ettől eltérhet, így az ajánlatkérő és az általa képviselt szervezetek a megadott mennyiségtől +20%-kal felülvételezési kötbértől mentesen eltérhetnek, a felülvételezett mennyiséget szerződéses áron kötelesek a Kereskedőnek megfizetni. 
A közbeszerzés tárgyára vonatkozó részletes követelményeket az ajánlatkérési dokumentáció tartalmazza.

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_11601_2017_e5b04.pdf