A Gazdasági Versenyhivatal munkatársai (130 fő) részére visszavásárlási értékkel nem rendelkező, jövedelmet nem pótló, önrész-mentes, szolgáltatásalapú csoportos betegségbiztosítás nyújtása

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: A Gazdasági Versenyhivatal munkatársai (130 fő) részére visszavásárlási értékkel nem rendelkező, jövedelmet nem pótló, önrész-mentes, szolgáltatásalapú csoportos betegségbiztosítás nyújtása
Határidő: 2018-05-02 14:00:00
Ajánlatkérő: Gazdasági Versenyhivatal
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Nemzeti nyílt

Beszerzés tárgya:

A szerződésben foglalt biztosítási tevékenység 130 fő biztosítottra vonatkozik.
A járóbeteg-ellátásba tartozó szakorvosi vizsgálatok biztosítása Budapesten.
A betegségbiztosítási alapszolgáltatás nyújtása Budapesten: a biztosítási szolgáltatás kiterjed a sztochasztikusan (véletlenszerűen, váratlanul) bekövetkező betegségekre, állapotokra (mint biztosítási eseményekre). A Biztosító a biztosítási fedezetet az előzménybetegségek kizárása nélkül nyújtja, mind a járó beteg szakellátás, mind a diagnosztikai vizsgálatok, mind a kórházi ellátás vonatkozásában. A biztosítási fedezet alá tartozó, elérhető szolgáltatások mennyiségi vagy összegszerű korlátozás (továbbiakban: limit) nélkül legalább a következő egészségügyi szolgáltatási körre kell kiterjedjen:
- várólista nélküli, magas színvonalú és teljes körű járóbeteg-ellátásba tartozó szakorvosi vizsgálatok biztosítása Budapesten,
- diagnosztikai vizsgálatok elvégzésének biztosítása Budapesten,
- szakvizsgálat és receptírás a járóbeteg-szakrendeléseken,
- Call Centeres időpont-egyeztetés és foglalás, 24 órás telefonos egészségügyi tanácsadó vonal rendelkezésre állása,
- influenza elleni védőoltás éves egyszeri biztosítása (oltóanyagra és az oltás beadására is kiterjedően ingyenesen),
- évente egyszer fogászati felülvizsgálat (röntgennel),
- Évente egyszer prevenciós jellegű személyre szabott, nem- és korfüggő kockázatok szerint összeállított szűrővizsgálati csomag igénybevétele, állapotfelmérés az egyéni anamnézis, családi öröklődő betegségek, egyéni rizikófaktorok alapján összeállítva.
- Kórházi ellátás legalább a következő szolgáltatásokra kiterjedően: teljeskörű fekvőbeteg-ellátás és műtéti ellátás a sebészet, az ortopédia, a nőgyógyászat, a fül-orr-gégészet, szemészet és az urológia területén.
Ajánlattevő köteles biztosítani, hogy Ajánlatkérő biztosítási fedezettel érintett munkavállalója a jelen szerződés tárgyát képező járóbeteg- és kórházi ellátásra, valamint diagnosztikai vizsgálatokra a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 8:1. § (1) bekezdés 1) pontja szerinti közeli hozzátartozóra legalább a járóbeteg ellátásra vonatkozóan a biztosítását kiterjeszthesse az Ajánlattevő ajánlatában szereplő egy főre eső éves biztosítási díj megfizetése mellett.
Ajánlattevőnek vállalnia kell, hogy a telefonon történő bejelentkezést követő legkésőbb 5 munkanapon belül, sürgős ellátást igénylő esetben 3 naptári napon belül vizsgálati időpont kerül kiajánlásra a Biztosított részére.
Szakvizsgálat és receptírás a járóbeteg-szakrendeléseken. A személyes anamnézis alapján, a szakorvos által javasolt további szakorvosi vizsgálatok elérésének lehetősége.
Feladatok: Call Centeres időpont-egyeztetés és foglalás, 24 órás telefonos egészségügyi tanácsadó vonal rendelkezésre állása. A munkatársak bármely panasz, betegség esetén közvetlenül fordulhassanak a szolgáltatóhoz és várólista nélkül, rugalmasan részesüljenek a megfelelő ellátásban.
Influenza elleni védőoltás éves egyszeri, ingyenes biztosítása (oltóanyag beszerzése és az oltás beadása) kérés esetén az Ajánlatkérő székhelyén vagy az Ajánlattevő ehhez legközelebbi telephelyén. A védőoltás felvételének csoportosan szervezett módjára lehetőség biztosítása.
Évente egyszer fogászati felülvizsgálat (röntgennel).
Évente egyszer prevenciós jellegű személyre szabott, nem- és korfüggő kockázatok szerint összeállított szűrővizsgálati csomag igénybevétele, állapotfelmérés az egyéni anamnézis, családi öröklődő betegségek, egyéni rizikófaktorok alapján a Biztosított véleményének kikérésével összeállítva.
Kórházi ellátás a következő szolgáltatásokra kiterjedően, limit nélkül: teljeskörű fekvőbeteg-ellátás és műtéti ellátás a sebészet, az ortopédia, a nőgyógyászat, a fül-orr-gégészet, szemészet és az urológia területén. A kórházi kezelés idejére elhelyezés egy ágyas, légkondicionált, saját fürdőszobás szobában egyéni nővér felügyelet mellett.
 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_6109_2018_b5426.pdf