Adásvételi szerződés a zalaegerszegi járműipari tesztpálya speciális irányítási rendszereinek és IT infrastruktúrájának létrehozásához szükséges eszközök beszerzésére

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Adásvételi szerződés a zalaegerszegi járműipari tesztpálya speciális irányítási rendszereinek és IT infrastruktúrájának létrehozásához szükséges eszközök beszerzésére
Határidő: 2018-05-18 11:00:00
Ajánlatkérő: Autóipari Próbapálya Zala Kft.
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi nyílt

Beszerzés tárgya:

Jelen közbeszerzés tárgyát a zalaegerszegi járműipari tesztpálya speciális irányítási rendszereinek és IT infrastruktúrájának kiépítése, annak létrehozásához szükséges eszközök szállítása és üzembe helyezése képezi.
Nyertes ajánlattevő - többek között - az alábbi eszközök szállítására és üzembe helyezésére/kiépítésére köteles:
Fix kültéri kamera 14 db
PTZ dóm kamera 20 db
Hőkamera 16 db
Kamera központ 1 db
Operátori munkahely 1 db
Optikai kábel:
o 1x4 optikai kábel behúzása alépítményben 9264 m
o 1x6 optikai minikábel befújása minicsőbe 1830 m
o 1x12 optikai minikábel befújása minicsőbe 41478 m
o 8x12 optikai minikábel befújása minicsőbe 45000 m
WiFi kültéri AP 20 db
Proximity kártyaolvasó 67 db
Beléptető rendszer központ 1 db
SCADA felügyeleti rendszer 1 db
40' ICT konténer 1 db
A jelen beszerzés tárgyának leírását részletesen az egyéb közbeszerzési dokumentumok tartalmazzák.
 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_5850_2018_f47c1.pdf