Adásvételi szerződés valósidejű járműkövetést lehetővé tevő megállóhelyi és járműfedélzeti utastájékoztató rendszer bővítésére szükséges eszközök és szolgáltatások beszerzése tekintetében

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Adásvételi szerződés valósidejű járműkövetést lehetővé tevő megállóhelyi és járműfedélzeti utastájékoztató rendszer bővítésére szükséges eszközök és szolgáltatások beszerzése tekintetében
Határidő: 2018-05-21 11:00:00
Ajánlatkérő: T-Szol Tatabányai Szolgáltató Zrt.
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi nyílt

Beszerzés tárgya:

Adásvételi szerződés valósidejű járműkövetést lehetővé tevő megállóhelyi és járműfedélzeti utastájékoztató rendszer bővítésére szükséges eszközök és szolgáltatások beszerzése tekintetében.
A közösségi közlekedés megújításával kapcsolatban kialakításra került egy, a vállalatirányítási rendszerrel összekapcsoltan működő, komplex, a járművek valósidejű nyomon követését, forgalomirányítását, menetrendi tervezését értékesítést célzó központi rendszer, valamint, valósidejű adatokon alapuló utastájékoztatási rendszer, melynek bővítése szükséges.
Szállítási terjedelem:
• Egy csuklós autóbusz összes közlekedésinformatikai eszközrendszert magában foglaló komplett fedélzeti szett,
• 42 db jármű tekintetében komplett kamerarendszer,
• 1 db külterületi jegykiadó automata,
• 1 db elővételi pénztár rendszer,
• 3 db 2 soros és 3 db 5 soros (6 db) külterületi LED utastájékoztató tábla, oszlop és armatúra,
• A fenti felsorolásban szereplő eszközök (perifériák) meglévő központi komplex valós idejű forgalomirányítási és utastájékoztatási és értékesítési rendszerbe történő integrációja.
• A fedélzeti értékesítés, a külterületi automatától történő jegyértékesítés és az elővételi pénztárból történő értékesítés middleware integrációja.
• A fenti eszközök telepítése, üzembehelyezése, szerelése,
Kbt. 61. § (4) bek. szerinti indok: a meglévő infrastruktúrába történő beillesztése és a beszerzendő eszközök összehangolása, mint egy komplex rendszerbe történő hatékony integrálása, gazdaságilag és műszakilag teszi indokolttá és célszerűbbé egy szerződés alapján megvalósítani jelen beszerzést.
A részletes műszaki leírást a közbeszerzési dokumentumok tartalmazzák.
 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_6220_2018_08b28.pdf