„Az EFOP-1.9.6 azonosítószámú, „Elektronikus egészségügyi ágazati fejlesztések” megnevezésű kiemelt projekt keretein belül licencek és üzemeltetés-támogató eszközök beszerzése”

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: „Az EFOP-1.9.6 azonosítószámú, „Elektronikus egészségügyi ágazati fejlesztések” megnevezésű kiemelt projekt keretein belül licencek és üzemeltetés-támogató eszközök beszerzése”
Határidő: 2018-05-18 10:00:00
Ajánlatkérő: Állami Egészségügyi Ellátó Központ
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi nyílt

Beszerzés tárgya:

A beszerzés célja, tárgya, főbb jellemzők, mennyiségi adatok:
HISCOM rendszer licenc bővítés (univerzális), 8 CPU core, InterSystems technológián futó komponensek bővítésére. Nyertes ajánlattevő feladata továbbá a termékek leszállítása is.
Cikkszám: HISCOM-eH66-ENS-EXT-8CORE
Termék megnevezése: HISCOM rendszer bővítő node licenc (univerzális, Ensemble/Cache komponensek, 8 CPU core) Darabszám: 4
Követelmények a HISCOM rendszer licenc bővítéssel kapcsolatosan:
A licenc biztosítson lehetőséget a korábban megvásárolt HISCOM modulok InterSystems komponenseinek további processzormagokon történő futtatására alkalmazás szerver és/vagy adatbázis szerver üzemmódban.
A licenc legyen kompatibilis az alábbi HISCOM licencekkel
- HISCOM-eH66-121 HISCOM - HCIS modul - Eseménykatalógus
- HISCOM-eH66-122 HISCOM - HCIS modul - EHR
- HISCOM-eH66-123 HISCOM - HCIS modul - Páciens profil
- HISCOM-eH66-124 HISCOM - HCIS modul - Elektronikus beutaló
- HISCOM-eH66-127 HISCOM - HCIS modul - Elektronikus recept
- HISCOM-eH66-134 HISCOM - HCIS modul - Előjegyzés
- Részlegesen a HISCOM-eH66-110 HISCOM - HCIS Base modul (jogosultság kezelés, munkafolyamatok, regiszterek, keresztreferencia, portál)
o Ezen belül legyen alkalmas az Önrendelkezés és Keresztreferencia komponensek bővítésére
A megoldás egy korábban megvásárolt HISCOM licenc használatát terjessze ki további processzor magokra.
A licenc a HISCOM licenc mellett tartalmazza a futtatáshoz szükséges „InterSystems license-t” 8 processzormagra.
A kapcsolódó InterSystems licenc a HISCOM rendszer jelenlegi és jövőbeni funkcióinak futtatására biztosítson jogosultságot (megfelelő modul licenccel rendelkezik az Ajánlatkérő).
A licencnek a HISCOM termék futtatásához szükséges egyéb szoftver - pl: operációs rendszer - elemek licenceit nem kell tartalmaznia (ezeket Ajánlatkérő biztosítja).
A licencnek a HISCOM-eH66-110 HISCOM - HCIS Base modul esetén az InterSystems technológián futó komponensek - Önrendelkezés, Keresztreferencia - bővítésére kell alkalmasnak lennie.
Gyártói támogatás
A megajánlott licenchez 1 év gyártói támogatást kell biztosítani.
A közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása érdekében Ajánlatkérő jelen ajánlati felhívásban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, illetőleg szabadalomra vagy védjegyre hivatkozhat. Minden ilyen esetben a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, ajánlatot jelen ajánlati felhívásban előírt, vagy az azzal - az adott termék vonatkozásában a műszaki paraméterek tekintetében - egyenértékű termékre lehet tenni. A műszaki tartalom vizsgálata során az egyenértékűséget Ajánlatkérőnek kell megítélni, amely eldöntéséhez minden adatot Ajánlattevőnek kell megadnia. Ajánlattevő kötelessége tehát annak bizonyítása az ajánlatban, hogy a megajánlott termék az Ajánlatkérő által meghatározott termékkel egyenértékű. Az esetleges el nem fogadást Ajánlatkérő tényszerűen megindokolja. Ajánlatkérő számára ezeknél kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termékre is tehető ajánlat [321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46. § (3) bekezdés].
A beszerzés tárgyának részletes leírását a közbeszerzési dokumentumok Műszaki Leírás része tartalmazza.

A beszerzés célja, tárgya, főbb jellemzők, mennyiségi adatok:
Az EFOP-1.9.6 azonosítószámú, „Elektronikus egészségügyi ágazati fejlesztések” megnevezésű kiemelt projekt egyik céljaként megvalósul az EESZT továbbfejlesztése, valamint új központi szolgáltatások kerülnek kialakításra. Ezen fejlesztések infrastrukturális hátterét az EESZT jelenlegi eszközrendszerének bővítése biztosítja, melyben új elemek mellett szükséges a már meglévő komponensek licenceinek bővítése, illetve a biztonságos és hatékony üzemeltethetőség érdekében az üzemeltetés napi munkáját támogató hatékony eszközrendszer kialakítása. Jelen beszerzés célja az EESZT működéséhez szükséges, már meglévő HISCOM és API Gateway licencek bővítése, konvertálása, valamint az EESZT napi működtetéséhez, felügyeletéhez szükséges üzemeltetés-támogató eszközök, megoldások beszerzése.
Nyertes ajánlattevő feladata továbbá a termékek leszállítása is.
1.1. Üzemeltetés támogató eszközök - Privileged Access Management
Cikkszám Termék megnevezése Darabszám
scbt4-300h BalaBit SCB T4 300 hosts 1
scbt4-300h-ha BalaBit SCB T4 300 hosts HA 1
scbt4-300h-p BalaBit SCB T4 300 hosts PrivilegedSU package 1
scbt4-300h-ha-p BalaBit SCB T4 300 hosts HA PrivilegedSU package 1
4 db
1.2. Üzemeltetés támogató eszközök - Password manager rendszer:
Cikkszám Termék megnevezése Darabszám
PLM25-1 Pleasent Password Manager „Enterprise +” 25 felhasználóra 1
1.3. Üzemeltetés támogató eszközök - SIEM mentés megvalósítása és Syslog előtét kialakítása:
Cikkszám Termék megnevezése Darabszám
Éles rendszer 1
sngpe-100 syslog-ng Premium Edition Server 100 LSH 1
sngpe-100-ha syslog-ng Premium Edition Server 100 LSH High Availability 1
sngpe-100-b syslog-ng Premium Edition Server 100 LSH Base Support 1
sngpe-100-ha-b syslog-ng Premium Edition Server 100 LSH HA Base Support 1
Teszt/dev/UAT rendszer 1
sngpe-300 syslog-ng Premium Edition Server 300 LSH 1
sngpe-300-ha syslog-ng Premium Edition Server 300 LSH High Availability 1
sngpe-300-b syslog-ng Premium Edition Server 300 LSH Base Support 1
sngpe-300-ha-b syslog-ng Premium Edition Server 300 LSH HA Base Support 1
10 db
Összesen 15 db üzemeltetés-támogatási eszköz kerül beszerzésre.
A közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása érdekében Ajánlatkérő jelen ajánlati felhívásban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, illetőleg szabadalomra vagy védjegyre hivatkozhat. Minden ilyen esetben a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, ajánlatot jelen ajánlati felhívásban előírt, vagy az azzal - az adott termék vonatkozásában a műszaki paraméterek tekintetében - egyenértékű termékre lehet tenni. A műszaki tartalom értékelése során az egyenértékűséget Ajánlatkérőnek kell megítélni, amely eldöntéséhez minden adatot Ajánlattevőnek kell megadnia. Ajánlattevő kötelessége tehát annak bizonyítása az ajánlatban, hogy a megajánlott termék az Ajánlatkérő által meghatározott termékkel egyenértékű. Az esetleges el nem fogadást Ajánlatkérő tényszerűen megindokolja. Ajánlatkérő számára ezeknél kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termékre is tehető ajánlat [321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46. § (3) bekezdés].
A beszerzés tárgyának részletes leírását a közbeszerzési dokumentumok Műszaki Leírás része tartalmazza.

A beszerzés célja, tárgya, főbb jellemzők, mennyiségi adatok:
Az EFOP-1.9.6 azonosítószámú, „Elektronikus egészségügyi ágazati fejlesztések” megnevezésű kiemelt projekt egyik céljaként megvalósul az EESZT továbbfejlesztése, valamint új központi szolgáltatások kerülnek kialakításra. Ezen fejlesztések infrastrukturális hátterét az EESZT jelenlegi eszközrendszerének bővítése biztosítja, melyben új elemek mellett szükséges a már meglévő komponensek licenceinek bővítése, illetve a biztonságos és hatékony üzemeltethetőség érdekében az üzemeltetés napi munkáját támogató hatékony eszközrendszer kialakítása. Jelen beszerzés célja az EESZT működéséhez szükséges, már meglévő HISCOM és API Gateway licencek bővítése, konvertálása, valamint az EESZT napi működtetéséhez, felügyeletéhez szükséges üzemeltetés-támogató eszközök, megoldások beszerzése
EESZT továbbfejlesztéshez szükséges API Gateway licencek konvertálása és bővítése.
Nyertes ajánlattevő feladata továbbá a termékek leszállítása is.
Termék megnevezése Darabszám
Axway API Gateway 7.5.3 Production License (8 vCPU) replacement OAG (discounted)* 2
Axway API Gateway 7.5.3 Production License (8 vCPU) 2
Axway API Gateway 7.5.3 Non-Production License (4 vCPU) 2
Axway API Gateway 7.5.3 Non-Production License (2 vCPU) 3
* Meglévő Oracle API Gatway migrálása Axway API Gateway-re
Összesen 9 licenc kerül beszerzésre.
Gyártói támogatás
A megajánlott licencekhez 1 év gyártói támogatást kell biztosítani.
A közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása érdekében Ajánlatkérő jelen ajánlati felhívásban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, illetőleg szabadalomra vagy védjegyre hivatkozhat. Minden ilyen esetben a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, ajánlatot jelen ajánlati felhívásban előírt, vagy az azzal - az adott termék vonatkozásában a műszaki paraméterek tekintetében - egyenértékű termékre lehet tenni. A műszaki tartalom értékelése során az egyenértékűséget Ajánlatkérőnek kell megítélni, amely eldöntéséhez minden adatot Ajánlattevőnek kell megadnia. Ajánlattevő kötelessége tehát annak bizonyítása az ajánlatban, hogy a megajánlott termék az Ajánlatkérő által meghatározott termékkel egyenértékű. Az esetleges el nem fogadást Ajánlatkérő tényszerűen megindokolja. Ajánlatkérő számára ezeknél kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termékre is tehető ajánlat [321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46. § (3) bekezdés].
A beszerzés tárgyának részletes leírását a közbeszerzési dokumentumok Műszaki Leírás része tartalmazza.
 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_5251_2018_ded39.pdf