Balatoni viharjelző berendezések adásvétele

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Balatoni viharjelző berendezések adásvétele
Határidő: 2018-05-22 16:00:00
Ajánlatkérő: Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi nyílt

Beszerzés tárgya:

A Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület, mint ajánlatkérő mindösszesen 22 db balatoni viharjelző berendezés (jelzőberendezés) adásvétele tárgyában kér ajánlatot.
A teljes (22 db) mennyiségen belül 19 db jelzőberendezést 230 VAC/8-48 VDC (névleges) működő tápfeszültséggel, 3 db jelzőberendezés napelemes tápellátással kell teljesíteni.
A nyertes ajánlattevő az alábbi paraméterek szerinti, a víziközlekedés irányítására és a hajóút kitűzésére szolgáló jelekről, valamint e jelek létesítéséről, üzemeltetéséről, módosításáról és megszüntetéséről szóló 27/2002. (XII. 5.) GKM rendelet, valamint a víziközlekedés rendjéről szóló 57/2011. (XI. 22.) NFM rendelet előírásának és jelen műszaki leírásnak megfelelő LED jelzőberendezést köteles adásvételi szerződés keretében átadni (leszállítani).
Főbb műszaki követelmények:
A jelzőberendezés feleljen meg a 27/2002. (XII. 5.) GKM rendelet 3. számú melléklet 8. Meteorológiai jelzések pontban meghatározott, valamint az alábbi előírásoknak:
Villanásszám: két fokozat, 45/90 villanás/perc, konfigurálható (programozható), a felvillanás hossza minimum 200msec és szabályozható.
Szín: A 57/2011. (XI. 22.) NFM rendelet I-4. mellékletében meghatározott: Sárga
Elvárt fényerősség 19 db parti jelzőberendezés esetén: minimum 80 000 cd/jelző
Elvárt fényerősség 3 db tó-közepi (napelemes tápellátású) jelzőberendezés esetén: minimum 9 000 cd/jelző
Láthatóság: A 57/2011. (XI. 22.) NFM rendelet I-5. mellékletében meghatározottak szerint, min. 5 km 0,74T nappali fényviszonyok mellett
Nyílásszögek:
- függőlegesen ± 0,8 ° - ± 2,0 °, (-3 dB, a névleges fényerő legalább 50%-a)
- a jelzőberendezések elvárt vízszintes nyílásszögeit ajánlatkérő a műszaki leírásban adja meg.
Vezérlés, állapotlekérdezés:
- a vezérlés/visszajelzés illeszkedjen a jelenlegi vezérlőhöz (SWS-1 állomásvezérlő)
(galvanikus leválasztás, optócsatoló)
Élettartam: minimum 50.000 óra
Működési tartomány: -25 +55 °C között
Páratartalom: maximum 98%
Védettség: UV és IP67 védettség
Tápfeszültség:
- 230 VAC/8-48 VDC (névleges) működő tápfeszültség, (névleges) teljesítmény felvétel maximum 1.000 W (19 db jelzőegység vonatkozásában)
- napelemes tápellátás (3 jelzőegység vonatkozásában).
A napelemes tápellátású jelzőberendezések a Balaton tóvizén opcionálisan bóján vagy tartóoszlopon kerülnek elhelyezésre. Ajánlattevőnek mindkét elhelyezésű (bója vagy tartóoszlop) jelzőberendezésre ajánlatot kell tennie.
Ajánlattevőnek a napelemes tápellátású jelzőberendezések vonatkozásában ajánlatot kell adnia a folyamatos tápellátást biztosító, mélykisülés ellen védelemmel ellátott szünetmentes tápegységre. A tápellátó berendezésnek minimum 4 óra szünetmentes tápellátást kell biztosítaniuk. A szünetmentes tápegység ellenértékét a napelemes tápellátású jelzőberendezés ajánlati árának kell tartalmaznia.
A szállítandó 230 VAC/8-48 VDC (névleges) működő tápfeszültségű LED jelzőberendezések illesztőegysége és a szünetmentes tápegység a jelenlegi villanócsöves vezérlő és kondenzátoros szekrényben kerülnek elhelyezésre.
A szekrény mérete 300x600x600mm.
Üzemmód: A felhasználó által állítható/programozható nappali / éjszakai fényáram-kibocsátás, fényviszonyokhoz igazodó, automatikus fényáram szabályozás, (automatikus átkapcsolás, éjszakai fényerő a nappali fényerő minimum 5 és maximum 20 %-a ).
Programozás csatlakozási pontjai: RS 232/485 és/vagy IRD porton keresztül
EMC: CEPT előírás szerint (DIN EN55015:2006; 2007, DIN EN61000-4-2:2008, DIN EN61000-4-3:2006, DIN EN6100-4.5:2005), vagy azzal egyenértékű.
Szélállóság: minimum 170 km/h
Tömeg: maximum 50 kg
Nyertes ajánlattevőnek a jelzőberendezések működtetéshez és karbantartáshoz - jelzőberendezés típusonként - magyar nyelvű nyomtatott és elektronikus példányú áramköri leírást és telepítési útmutatót kell az eszközök átadás-átvétele időpontjáig átadnia.
A részletes műszaki paramétereket a Közbeszerzési dokumentáció műszaki leírása tartalmazza.

 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_5885_2018_dd71f.pdf