Batthyány Sportiskola rekonstrukciója

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Batthyány Sportiskola rekonstrukciója
Határidő: 2018-10-17 10:00:00
Ajánlatkérő: Érd Megyei Jogú Város Önkormányzata
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi

Beszerzés tárgya:

Érd Megyei Jogú város közigazgatási területén Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola rekonstrukciójának és bővítésének tervezési és kivitelezési munkái
Főbb számszerűsíthető adatok:
: A tárgyi telken (18223/9 hrsz) a jelenleg működő sporttagozatos általános iskola, annak folyamatos működése mellett több ütemben megvalósuló építéssel és bontással egy 16 tantermes általános iskola és egy 8 tantermes sporttagozatos középiskola oktatási együttesévé bővül. Ezzel egyidejűleg a telken helyi birkózó egyesület versenyre is alkalmas, az iskolai testnevelési órákat is kiszolgáló edzőtermei is megvalósulnak.
0. ütemben készül az új birkózócsarnok (1231 m2) és a sportcsarnok felújítása.
Első ütemben a Fácán köz 5.sz alatti telken álló két barakképület és a Fácán köz 1-5.sz alatti telken álló óvoda épület kerül elbontásra.
Helyükre épül a kétszintes általános iskolai szárny (2878 m2), ahol a komplexum főbejárata, az aula is helyet kap, valamint a kápolna.
Pinceszinten található az ebédlő és konyha.
A komplexumot 2 db személylift szolgálja ki, amely az épülő általános iskolában foglal helyet.
A második ütemben a jelenlegi iskolaépület két pavilonjának és a pavilonokat összekötő nyaktagok kerülnek elbontásra.
A bontások csak az új iskolai szárny használatbavétele után kezdhetőek meg.
A második ütemben készül a gimnáziumi szárny (1241 m2).
A harmadik ütemben kerülnek elbontásra a kézilabda, távolugró pálya, a két kosárlabda pálya, valamint a kazánház (2 használaton kívüli olajtartállyal együtt).
Ekkor készül az új összekötő szárny és a sportpályák is.
FONTOS: az ütemezést a Megrendelővel, jelenleg működő Iskolával, tervezővel és a műszaki ellenőrrel egyeztetni kell a kivitelezés megkezdése előtt és alatt is.
Építéssel és bővítéssel érintett terület: nettó 7765 m2. (ajánlatkérő 253/1997. (XII. 20.) Korm. rendelet (OTÉK) 1. számú melléklet 88. pontja szerinti nettó alapterületet érti )
A beépítendő telek területe: 20 936 m2.
Ajánlatkérő jogerős építési engedéllyel rendelkezik, de nyertes ajánlattevő feladata a kiviteli tervek elkészítése.
Részletes leírás a közbeszerzési dokumentumokban kerültek kifejtésre.
Az ajánlati árnak tartalmaznia kell minden költséget, amelyek a megvalósításhoz, szükségesek.
Ajánlatkérő rögzíti, hogy az ellenszolgáltatás fedezetét a Modern Városok Program (MVP) keretében Magyarország Kormánya és a megyei jogú városok önkormányzatai között első ütemben kötött együttműködési megállapodásokkal összefüggő intézkedésekről szóló 1408/2016. (VI.28.) Kormány határozat terhére biztosítja.
A támogatási intenzitás a projekt elszámolható összköltségének 100,000000%-a, továbbá, hogy a projekt szállítói finanszírozással nem érintett.

 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_15535_2018_e1a00.pdf