BDK Kft. által üzemeltetett közvilágítási fémoszlopok korrózióvédelme és festése vállalkozási szerződés keretében

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: BDK Kft. által üzemeltetett közvilágítási fémoszlopok korrózióvédelme és festése vállalkozási szerződés keretében
Határidő: 2018-05-23 11:00:00
Ajánlatkérő: BDK Budapesti Dísz- és Közvilágítási Korlátolt Felelősségű Társaság
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi nyílt

Beszerzés tárgya:

BDK Kft. által üzemeltetett közvilágítási fémoszlopok korrózióvédelme és festése vállalkozási szerződés keretében.
Mennyiség: A teljes mennyiség 23.645 m², amely alapmennyiség felett 30% opció lehetséges.
Az Ajánlattevő feladata az MSZ EN ISO 12944 szabványsorozat szerinti munkavégzés, melynek alapján az alábbi munkafolyamatokat kell elvégezni önálló közvilágítási hálózaton:
Felület előkészítés:
• Oszloptisztítás
• Egyéb szerelvények bontása (közúti jelzőtáblák, virág-és zászlótartók stb.)
• Rozsdaeltávolítás kézi-gépi erővel
• Zsírtalanítás-felületelőkészítés
Festés:
• Korrózióvédelmi festés
• Közbenső és fedő réteg felhordása
• Egyéb szerelvények visszaszerelése (közúti jelzőtáblák, virág-és zászlótartó, stb.)
Munkakiadás (megrendelés) organizációs jegyzőkönyv felvételével, a festendő berendezéseket bemutató címlista és hálózati rajz (EEGIS) átadásával történik.
A feladat részletes meghatározására a közbeszerzési dokumentumok Műszaki leírás fejezetében kerül sor.
 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_5592_2018_ecb95.pdf