Betegbiztonság növelését célzó fejlesztések

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Betegbiztonság növelését célzó fejlesztések
Határidő: 2018-10-18 10:00:00
Ajánlatkérő: Orosházi Kórház
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi

Beszerzés tárgya:

Adásvételi szerződés keretében betegbiztonság növelését célzó orvosi felszerelések beszerzése az Orosházi Kórház részére 2 részajánlattételi körben, melyből az 1. rész mennyisége: 1 db Hálózati vízellátó rendszer fertőtlenítése (kiemelten legionella). Az ajánlat tartalmazza a rendszer elemeinek kültérben történő működtetésének a kivitelezését (megfelelő méretű, biztonságos üzemvitelre és munkavégzésre alkalmassá tett, fagymentes egységet pl. kisház), a teljes rendszer komplett Vízjogi engedélyes tervdokumentációjának, és kiviteli tervének elkészítését. Minden(ivóvíz hálózatban) ismert baktérium, vírus, mikroorganizmus ellen biztosítson védelmet, így a vas/mangán baktériumok, pseudomonas, e-coli, legionella stb. A rendszer üzembe állítása és biofilmektől történő tisztítása a vízrendszer folyamatos használata mellett történjen. A kezelt víz legyen szín,íz és szagmentes ivóvíz. Bejövő vízág gépesítése. Oldja a csövek belső felületén kialakult biofilmet és gátolja az újabb rétegek kialakulását. Vízrendszer folyamatos használata mellett történjen a vízrendszer fertőtlenítése és tisztítása. Nem igényel leállást.A hálózati vízellátó hálózatban található kórokozó baktériumok, kiemelten a legionella mentesítésének megvalósításához szükséges technológia telepítése, a rendszer biofilmektől való megtisztítása. A fertőtlenítési technológia biztosítja a folyamatos, megfelelő minőségű víz rendelkezésre állását az egészségügyi intézményben. Ivóvíz hálózatokra. Klórdioxid vagy klórion technológia. Automatikus rendszer. Adagolás kontroll. Az adagolt fertőtlenítő szer online visszamérésére alkalmas eszköz. Az adagolt fertőtlenítő szer kézi visszamérésére alkalmas eszköz. (fotométer). A ClO2 előállítása a 201/2001 kormányrendeletben foglalt határértékek betartása mellett történik.
Fenntartási, üzemeltetési feltételek a jótállási időszak (12 hónap) alatt: Oktatás biztosítása magyar nyelven, Rendszeres (gyártó által előírt) karbantartás, Magyar nyelvű szerviz háttér biztosítása,Működtetéshez szükséges vegyszerek biztosítása szállítása a jótállási idő alatt (36000m3/év a vízfogyasztás), 7/24 rendelkezésre állás, 24 órán belüli rendelkezésre állás. A részletes műszaki követelményeket a specifikációs excel tartalmazza.
Egyes termékeknél meghatározott gyártmányra, típusra történő hivatkozások csak a közbeszerzéstárgyának,minőségi követelményeinek egyértelmű és közérthető meghatározása érdekében történtek, a 321/2015.(X.30.) Korm. rend. 46. § (3) bekezdése értelmében ajánlatkérő azzal mindenben egyenértékű terméket elfogad. A megajánlott terméknek az előírttal egyenértékű műszaki paraméterekkel kell rendelkeznie és annak típusát ajánlattevőnek a szakmai ajánlatban meg kell adnia. Az egyenértékűség bizonyítása az ajánlattevő feladata.

Adásvételi szerződés keretében betegbiztonság növelését célzó orvosi felszerelések beszerzése az Orosházi Kórház részére 2 részajánlattételi körben, melyből a 2. rész mennyisége: 2 db Flexibilis endoszkóp mosó-fertőtlenítő rendszer (2 medencés) 3500 ciklus lefuttatására alkalmas tisztító és fertőtlenítőszerrel. Flexibilis endoszkópok tisztítására és fertőtlenítésére szolgáló automata berendezés 2 db endoszkóp egymástól függetlenül működtethető szeparált kamrában történő mosás-fertőtlenítésére alkalmas. Az eszköz különböző gyártók endoszkópjainak hatásos mosását, tisztítását, fertőtlenítését végzi a vonatkozó higiénés és műszaki szabvány követelmények alapján. Orvostechnikai eszköz CE IIb jelölés az MDD 93/42/EEC szerint MSZ EN ISO 15883-1,4 szabvány megfelelőség alapján. Az ajánlat tartalmazza a felhasználó által megadott típusú endoszkópok csatlakoztatásához szükséges csatlakozókat. Az ajánlat tartalmazza hatékony és biztonságos üzemeltetéshez szükséges előszűrő rendszert (5;1;02µ), vízlágyító berendezést és vízmelegítő berendezést (min. 3 kW kórházi felhasználásra alkalmas boiler), szükség esetén sűrített levegős kompresszort.
Fenntartási, üzemeltetési feltételek a jótállási időszak (12 hónap) alatt: Osztályos tréningek és oktatások biztosítása magyar nyelven, gyakoriság: negyed évente. Bevezetés első hónapjában folyamatos személyes support. Rendszeres (gyártó által előírt) karbantartás. Magyar nyelvű szerviz háttér biztosítása. 7/24 rendelkezésre állás. 24 órán belüli rendelkezésre állás.
Egyes termékeknél meghatározott gyártmányra, típusra történő hivatkozások csak a közbeszerzéstárgyának,minőségi követelményeinek egyértelmű és közérthető meghatározása érdekében történtek, a 321/2015.(X.30.) Korm. rend. 46. § (3) bekezdése értelmében ajánlatkérő azzal mindenben egyenértékű terméket elfogad. A megajánlott terméknek az előírttal egyenértékű műszaki paraméterekkel kell rendelkeznie és annak típusát ajánlattevőnek a szakmai ajánlatban meg kell adnia. Az egyenértékűség bizonyítása az ajánlattevő feladata.
 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_15970_2018_f54f2.pdf