Bethesda Gyermekkórház új épületszárny tervezés

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Bethesda Gyermekkórház új épületszárny tervezés
Határidő: 2018-10-17 10:00:00
Ajánlatkérő: Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórháza
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi

Beszerzés tárgya:

Tervezési szerződés alapján „MRE Bethesda Gyermekkórház új épületszárnya kialakítása tervezési munkái”
Jelen közbeszerzési eljárás tárgya az MRE Bethesda Gyermekkórház a 1059/2017. (II.17.) Korm.határozat alapján, a Bethesda utcai telephelyén megvalósuló új épületszárny generáltervezési feladatainak teljes körű ellátása beleértve a teljes körű hatósági- és szakhatósági eljárások lebonyolítását a kapcsolódó engedélyek megszerzésével, közmű szolgáltatói jóváhagyást, a tervezési fázisoknak megfelelően.
A Bethesda utcai telephelyen az új épületszárny a korábban L alakú főépület Hungária körúti szárnyának folytatásaként az udvar felé kiterjedve, U alakú formában épül, összesen 8 szinttel és két mélygarázs (részint raktár és gépházi) szinttel. Mindezek tervezett bruttó szintterülete összesen 20.969,74 m2.
A generáltervezői feladatok körében különösen az alábbi feladatok ellátása szükséges:
- tervezési előkészítő feladatok elvégzése
- koncepciótervek elkészítése
- beépítési vázlatterv elkészítése
- engedélyezési tervek elkészítése
- további engedélyek kiadásához szükséges tervdokumentáció elkészítése
- engedélyek beszerzése
- kiviteli tervek elkészítése (beleértve a belsőépítészeti kiviteli tervet is)
- pallértervek készítése
- tervezői művezetés (a tervezői díj 10 mérnöknap tervezői művezetést foglal magában, az ezen felüli esetleges ajánlatkérői igény tekintetében az ajánlattevő a 2. sz. értékelési részszempontban tesz ajánlatot)
- árazatlan költségvetés összeállítása
- részletes tervezői árazott költségvetés elkészítése
- kivitelező kiválasztására irányuló közbeszerzési eljárásban tanácsadóként részvétel
- részvétel a beruházáshoz kapcsolódó, kivitelezésre vonatkozó kooperációkon (a kivitelezés időszakában), az ajánlatkérő igénye szerinti rendszerességgel, de minimum 3 hetente.
A közbeszerzés részletes műszaki tartalmát a közbeszerzési dokumentumok tartalmazzák.
 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_15024_2018_f0c81.pdf