Biztosítási szolg. beszerzése egyetemek részére

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Biztosítási szolg. beszerzése egyetemek részére
Határidő: 2018-10-24 13:00:00
Ajánlatkérő: Testnevelési Egyetem
Becsült érték: 260350000
Eljárásrend: Közösségi

Beszerzés tárgya:

Összkockázatú (all risks) vagyonbiztosítás, Kombinált felelősségbiztosítás, Külföldre utazók csoportos baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítása
Vagyonbiztosítás
Biztosított vagyoncsoportok: Épületek/építmények, műszaki és egyéb gépek, berendezések, felszerelések, készletek, kerti növények, telephelyen kívül tárolt saját eszközök, az eszközértékben szereplő telephelyen tárolt nem saját eszközök, készpénz és egyéb vagyoncsoportok. Összesen mintegy 192.000.000.000,- Ft, amiből mintegy 152.000.000.000,- Ft az épület-/építményvagyon újjáépítési értéke.
Általános felelősségbiztosítás:
Biztosított kockázatok: Az intézmény, az alkalmazottja valamint a megbízottja által harmadik személynek okozott károk, melyek megfizetéséért az intézmény felelősséggel tartozik. Beleértve a hallgatóknak okozott károkat is. Az intézmény hallgatója által harmadik személynek okozott károk, melyek megfizetéséért az intézmény felelősséggel tartozik. Tartalmazza a környezetszennyezési, szolgáltatói, termékelőállítási, bérbeadói és bérbevevői felelősségbiztosítást, de nem terjed ki az atommaghasadással kapcsolatos károkra, nukleáris sugárzás, ionizáló és lézersugárzás okozta károkért való felelősségre.
Munkáltatói felelősségbiztosítás:
Biztosított kockázatok: a biztosított munkavállalójának Mt. és OEP által definiált balesete és a biztosítottnak a munkavállalóval szembeni, a munkaviszonnyal összefüggésben okozott károkozása;a társadalombiztosítási megtérítési követelések keletkezése; a balesetekből eredő károkra, amely a tanulót/hallgatót/gyakornokot/ösztöndíjast;a biztosított tanműhelyében, székhelyén, telephelyén oktatási idő alatt, vagy a biztosított tanműhelyén, székhelyén, telephelyén kívül, a biztosított rendelkezése folytán, vagy érdekében végzett oktatási, gyakorlati tevékenysége során érte.
A foglalkoztatottak száma összesen mintegy 10.000 fő;
A hallgatók száma összesen mintegy 73.000 fő;
Az épület- és építményvagyon értéke összesen mintegy 152.000.000.000,- Ft;
Az eszközérték összesen mintegy 39.700.000.000,- Ft;
A készletérték összesen mintegy 300.000.000,- Ft;
A termékelőállítás bevétele összesen mintegy 600.000.000,- Ft;
A szolgáltatás bevétele összesen mintegy 9.400.000.000,- Ft.
Vezető tisztségviselők felelősségbiztosítása: (összesen 204 fő)
Biztosított kockázatok: Nftv. szerinti magasabb vezető tisztségviselők által okozott károk.
Kancellárok felelősségbiztosítása: (összesen 11 fő)
Biztosított kockázatok: Kancellár által okozott károk.
Külföldre utazók csoportos baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítása (összesen 9000 nap)
Biztosított kockázatok: Telefonköltség, Holttest hazaszállítása, poggyászkár, úti okmányok pótlása, jogvédelem és felelősségbiztosítás. A biztosítás területi hatálya: a világ bármelyik országa.
Ajánlatkérő a fentebb meghatározott mennyiségektől a szerződés időtartama alatt maximum +30 %-ban eltérhet.
Továbbiak a Közbeszerzési Dokumentumokban.

Kötelező gépjármű felelősségbiztosítás (KGFB) az egyetemek járműparkjára vonatkozóan.
Mennyiség:
személygépkocsi: 84 db
tehergépkocsi: 50 db
autóbusz:10 db
mezőgazdasági vontató:11 db
munkagép: 26 db
lassú jármű: 2 db
pótkocsi: 34 db

Ajánlatkérő felhívja a figyelmet, hogy a fentebb meghatározott mennyiségek a szerződés teljesítése során változhatnak, a mennyiség a szerződés időtartama alatt maximum +30 %-ban eltérhet.
Továbbiak a Közbeszerzési Dokumentumokban.

CASCO biztosítás az egyetemek járműparkjára vonatkozóan
személygépkocsi: 64 db
autóbusz: 7 db
tehergépkocsi: 13 db
munkagép: 3 db
Ajánlatkérő felhívja a figyelmet, hogy a fentebb meghatározott mennyiségek a szerződés teljesítése során változhatnak, a mennyiség a szerződés időtartama alatt maximum +30 %-ban eltérhet.
Továbbiak a Közbeszerzési Dokumentumokban.

Külföldi hallgatók, mint biztosítottak részére csoportos szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás nyújtása
Mennyiség: 1421 fő/év
Ajánlatkérő a fentebb meghatározott mennyiségektől a szerződés időtartama alatt maximum +30 %-ban eltérhet.
Továbbiak a Közbeszerzési Dokumentumokban.
 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_16873_2018_83b7b.pdf