BKISZ-Pesterzsébeti főgyűjtő csatorna

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Pályázat neve: BKISZ-Pesterzsébeti főgyűjtő csatorna
Határidő: 2018-12-10 10:00:00
Ajánlatkérő: Budapest Főváros Önkormányzata
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi

Beszerzés tárgya:

Budapest Komplex Integrált Szennyvízelvezetése (BKISZ) projekt – Pesterzsébeti főgyűjtő csatorna kivitelezési munkái, ami az alábbi feladatokra terjed ki
a) Megrendelő által szolgáltatott tervek követelmények és engedélyek, továbbá az üzemeltető által megfogalmazott követelmények alapján, a tervek szükség szerinti korszerűsítése, kiegészítése és módosítása és az engedélyek megszerzése,
b) mintavételi és megfelelőség-igazolási terv (MMT) elkészítése,
c) a kivitelezés megkezdéséhez és a megvalósításhoz (pl. közműkiváltások) szükséges valamennyi engedélyek beszerzése,
d) forgalomtechnikai tervek elkészítése és az abban foglalt munkák elvégzése,
e) a munkaterület folyamatos - szükség esetén 24 órás - őrzése, védése,
f) kivitelezési munkák elvégzése, a befejezett létesítmény átadása,
g) közműkiváltási munkák elvégzése,
h) úthelyreállítási munkák elvégzése,
i) a jótállási/szavatossági időszakon belüli hibák kijavítása,
j) a szerződés teljesítéséhez szükséges minden további, a közbeszerzési dokumentumokban részletezett feladat teljesítése.
Mennyiségek:
- Budapest XIX. kerületében a pesterzsébeti gravitációs főgyűjtő csatorna 4+579 - 4+800 szelvények közötti hiányzó szakaszának megépítése. (221 fm NÁ 140 vasbeton csatorna) A meglévő 60/90 tb. csatorna elfalazása és kiinjektálása a D26 jelű akna és a Fiume utca között 106 fm hosszban (M5 autópálya bevezető szakasza alatt).
A részletes műszaki, szakmai követelményrendszert a közbeszerzési dokumentumok tartalmazzák. A főgyűjtő csatorna építése mellett a nyertes Ajánlattevő feladata a járulékos munkák elvégzése is, a közbeszerzési dokumentumok feltételei szerint.
A kivitelezés során az Ajánlattevő köteles a környezetvédelmi szempontok érvényesítésére kiemelt hangsúlyt fektetni a közbeszerzési dokumentumokban foglaltakkal összhangban.
Amennyiben a kiadott közbeszerzési dokumentumok konkrét megjelölést tartalmaznak, az a beszerzés tárgyának egyértelmű azonosítása érdekében történt, azzal egyenértékű ajánlat is tehető.

 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_20404_2018_49058.pdf