BKISZ-Pesterzsébeti főgyűjtő csatorna

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: BKISZ-Pesterzsébeti főgyűjtő csatorna
Határidő: 2018-12-10 10:00:00
Ajánlatkérő: Budapest Főváros Önkormányzata
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi

Beszerzés tárgya:

Budapest Komplex Integrált Szennyvízelvezetése (BKISZ) projekt – Pesterzsébeti főgyűjtő csatorna kivitelezési munkái, ami az alábbi feladatokra terjed ki
a) Megrendelő által szolgáltatott tervek követelmények és engedélyek, továbbá az üzemeltető által megfogalmazott követelmények alapján, a tervek szükség szerinti korszerűsítése, kiegészítése és módosítása és az engedélyek megszerzése,
b) mintavételi és megfelelőség-igazolási terv (MMT) elkészítése,
c) a kivitelezés megkezdéséhez és a megvalósításhoz (pl. közműkiváltások) szükséges valamennyi engedélyek beszerzése,
d) forgalomtechnikai tervek elkészítése és az abban foglalt munkák elvégzése,
e) a munkaterület folyamatos - szükség esetén 24 órás - őrzése, védése,
f) kivitelezési munkák elvégzése, a befejezett létesítmény átadása,
g) közműkiváltási munkák elvégzése,
h) úthelyreállítási munkák elvégzése,
i) a jótállási/szavatossági időszakon belüli hibák kijavítása,
j) a szerződés teljesítéséhez szükséges minden további, a közbeszerzési dokumentumokban részletezett feladat teljesítése.
Mennyiségek:
- Budapest XIX. kerületében a pesterzsébeti gravitációs főgyűjtő csatorna 4+579 - 4+800 szelvények közötti hiányzó szakaszának megépítése. (221 fm NÁ 140 vasbeton csatorna) A meglévő 60/90 tb. csatorna elfalazása és kiinjektálása a D26 jelű akna és a Fiume utca között 106 fm hosszban (M5 autópálya bevezető szakasza alatt).
A részletes műszaki, szakmai követelményrendszert a közbeszerzési dokumentumok tartalmazzák. A főgyűjtő csatorna építése mellett a nyertes Ajánlattevő feladata a járulékos munkák elvégzése is, a közbeszerzési dokumentumok feltételei szerint.
A kivitelezés során az Ajánlattevő köteles a környezetvédelmi szempontok érvényesítésére kiemelt hangsúlyt fektetni a közbeszerzési dokumentumokban foglaltakkal összhangban.
Amennyiben a kiadott közbeszerzési dokumentumok konkrét megjelölést tartalmaznak, az a beszerzés tárgyának egyértelmű azonosítása érdekében történt, azzal egyenértékű ajánlat is tehető.

 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_20404_2018_49058.pdf