DEK-600 FOK alagsori bővítés és korszerűsítés-EFOP

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: DEK-600 FOK alagsori bővítés és korszerűsítés-EFOP
Határidő: 2018-12-10 13:00:00
Ajánlatkérő: Debreceni Egyetem
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi

Beszerzés tárgya:

Építészet: A Fogorvostudományi Kar épületegyüttese az alagsori bővítésnek köszönhetően egy új hallgatói fantomlaborral valamint egy fogtechnikai laborral bővül, korszerűsödik. Az alagsori szinten továbbá kialakításra kerül, a süllyesztett rézsűs területen 45 db kerékpártároló. A meglévő keleti épületszárny UNIVÁZ rendszerű előregyártott vasbeton szerkezetből épült, melyhez csatlakozik az új bővítés. A bővítés alapozása: pilléralap, sávalap/ a felmenő teherhordó szerkezet: monolit vb. falak, pillérek, Porotherm 30 N+F tégla falazóblokk/ a födém: 24 cm vtg. monolit, rejtett gerendafejes vasbeton födém/ az átkötő nyaktag könnyűszerkezetes hőszigetelt szendvics födémszerkezet/ a belső válaszfalak 10 cm vtg téglafalak, valamint 10 cm vtg. hangszigetelt gipszkarton válaszfalak/ a kerékpártároló „L” alakú támfala 20 cm vtg. vasbeton szerkezet. A belső kialakítás a mai kor igényeinek megfelelően készül.A kivitelezéssel érintett nettó alapterület: 663,74 m2/hidegpadló burkolat:534,74m2,fal-pillér-oszlopburkolat 746,29m2,belső felületképzés 394,58m2.
Gépészet: Mind a meglévő, mind az új részen új hidegvíz, melegvíz és cirkulációs vezeték rendszer épül ki a meglévő alapvezetékre történő csatlakozással. Az újonnan beépített fogyasztók újonnan, padlóban szerelt szennyvíz vezetékre kötnek rá.
A meglévő, átalakítandó helyiségekben a jelenleg is meglévő radiátoros hálózat marad meg a szükséges helyeken a radiátorok áthelyezésével, illetve cseréjével, illetve a kapcsolódó szerelvények cseréjével. A meglévő és újonnan épülő helyiségek radiátoros fűtése a meglévő fűtési szabályozó blokkra történő csatlakozással biztosítható.
A Fogtechnikai és Fantom labor légcseréjét két új (LK1 és LK2) légkezelő biztosítja, melyek fűtése a primer fűtési rendszerre történő rácsatlakozással, térfogatáram korlátozó és nyomáskülönbség szabályzó szelepen keresztül történik.A hűtés két rendszerrel lesz biztosítva, egyik a friss levegő hűtését biztosítja a légkezelőkön keresztül, a másik pedig split (VRV) rendszerű, mely a komforthűtést biztosítja a helyiségekben a kazettás álmennyezetbe épített beltéri egységek segítségével.
A kiépítendő tisztított víz rendszer a meglévő és új helyiségek technológiai vízellátását és vízelvezetését biztosítja. A vízlágyító berendezések kapacitása a jelenleg meglévő rendszerről ellátható. Az újonnan kiépítendő csőhálózat egy zárt kört alkot, indulásuk a szivattyú után történik, és érkezésük a lágyvíz tartályban végződik. A technológiai víz hálózat csőanyaga vörösréz cső.
Orvosi gáz tekintetében a meglévő ellátó rendszer bővítése, átalakítása, új sűrített levegő központ kialakítása szükséges, az új vezetékek anyaga vörösréz.
A felújítás, bővítés során új földgáz hálózat épül ki az újonnan beszerzendő bunsen égőkhöz, a vezetékek anyaga fekete acél cső.
Erős és Gyenge áram: A fenti létesítményben kialakítandó fantom labor- műhely technológiák ellátása normál elektromos hálózatot igényelnek, a laborok installációja technológiai adatszolgáltatás alapján lett tervezve.
Az alagsori átalakítás nem igényel aggregátoros, sem szünetmentes energiacsatlakozást. A világítást a meghatározott technológiához, a medikai, labor helyiségekben, a hallgatók szervezett munkakörülményeinek biztosítása alapján határozták meg.
Általános világítást biztosító rendszert a technológiai helyiségek besorolásának szükséges védettségű armatúrák lettek betervezve.
A készülékek, légkezelők, kültéri hűtőegységek csatlakozásánál tiltó kapcsolókat helyezzünk a karbantartási, javítási munkák végzéséhez. A légkezelő vezérlő egységeit a klinikai épületfelügyeleti rendszerbe kell csatlakoztatni, az egységes felügyelet és üzemeltetés követelményi szerint az informatikai hálózat segítségével.
A szerelvények világos színűek és süllyesztett kialakításúak, az ipari jellegű a védettség illetve a besorolásnak megfelelően, falon kívüli szerelvények alkalmazásával biztosított.Részletek a műszaki dokumentációban.

 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_20492_2018_4362c.pdf