DMRV Zrt. részére nyomtatási szolgáltatás

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: DMRV Zrt. részére nyomtatási szolgáltatás
Határidő: 2018-10-26 10:00:00
Ajánlatkérő: DMRV Duna Menti Regionális Vízmű Zártkörűen Működő Társaság
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi

Beszerzés tárgya:

Ajánlattevő feladata a szolgáltatási szerződésben és mellékleteiben megnevezett berendezések üzemeltetési szolgáltatásának biztosítása.
Ennek keretében Ajánlattevő biztosítja a műszaki leírásban részletezett 90 db nyomat előállító berendezést, illetve költségmanagement szoftver Megrendelőhöz történő kihelyezését, folyamatos üzemeltetését, karbantartását, amely tartalmazza:
- Szolgáltató az általa biztosított eszközök kihelyezése előtt elvégzi a Megrendelő telephelyein az eszközpark, a nyomtatási igények és folyamatok helyszíni felmérését és javaslatot tesz az eszközök, folyamatok költséghatékonyságot elősegítő konszolidációjára.
- A szerződés aláírását követő 30 munkanapon belül Szolgáltató a Megrendelő telephelyére szállítja és üzembe helyezi az 1. sz. melléklet szerinti eszközöket.
- Az eszközök üzemeltetéséhez szükséges eredeti, gyári kellékanyagokat, tonereket, tartozékokat, kopóalkatrészeket stb. valamint a javítási munkákat és a kiszállást.
- Elvárt reakcióidő: a hibabejelentést követő max. 4 munkaóra.
- Szolgáltatónak olyan interneten elérhető felületet kell biztosítania, mely lehetővé teszi, hogy a Megrendelőnek lehetősége legyen 7x24 órában a következőkre: hibabejelentés, számláló állás lejelentés, toner rendelés.
- Eszköz típusonként egy darab tartalék toner folyamatos biztosítása minden telephelyre, részlegre.
- Költségmenedzsment és távfelügyeleti rendszer megléte a teljes eszközparkra.
- Költség- és eszközmenedzsment szolgáltatás nyújtásához kapcsolódó Helpdesk munkatársak biztosítása, a szoftverrel kapcsolatos hiba bejelentések kezelésére.
- Garantált kellékszállítási idő intervallumon (az adott nap 12 óráig beérkező kellék igényeket, többek közt a tonereket is 1 munkanapon) belül ki kell szállítani.
- A kiszállított tonerekkel azonos mennyiségben az üres, vagy már nem használt tonerek elszállítása és szakszerű megsemmisítése a nyertes Ajánlattevő feladata.
Mennyiségek:
26 db A3 színes multifunkciós (nyomtatás, másolás, beolvasás, küldés funkció, felhasználói autentikáció, beolvasási sebesség min. 70 kép/perc, késleltetett nyomatkivétel)
8 db A3 ff multifunkciós (nyomtatás, másolás, beolvasás, küldés és tárolás funkció, felhasználói autentikáció, beolvasási sebesség min. 80 kép/perc, késleltetett nyomatkivétel)
3 db A4 színes multifunkciós (nyomtatás, másolás, beolvasás, küldés, FAX funkció, beolvasási sebesség min. 40 kép/perc)
43 db A4 ff multifunkciós (nyomtatás, másolás, beolvasás, küldés, FAX funkció, beolvasási sebesség min. 30 kép/perc)
10 db A4 ff printer (nyomtatás)
Távoli hálózati menedzselés.
Szolgáltatónak a telepítésre kerülő berendezéseket gyári bontatlan csomagolásban, nulla nyomatszámmal kell kiszállítania.
Becsült, irányadó havi nyomatszám 200.000 db A4-es oldal.
A részletes Műszaki Leírást a közbeszerzési dokumentumok tartalmazzák.
 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_17073_2018_25b4e.pdf