DWDM berendezés bővítése 88 csatornásra

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: DWDM berendezés bővítése 88 csatornásra
Határidő: 2018-06-04 08:00:00
Ajánlatkérő: NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt.
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi nyílt

Beszerzés tárgya:

„DWDM berendezés bővítése a „Közigazgatás informatikai infrastruktúrájának konszolidálása a költségek csökkentése érdekében” című (KÖFOP-1.0.0-VEKOP-15-2015-00005) projekt keretében”
1. fázis: az alábbi termékek szállítása a II.2.3) pontban megjelölt és a műszaki leírásban termékenként megadott helyszínekre, üzembe helyezése és a felügyeleti rendszerbe integrálása:
- 6 db WDM bővítő betét
- 6 db Optikai patch kábel tartalékoló
- 12 db Vezérlő kártya
- 12 db Tápkártya, 70A
- 1 db DCU tartó keret
- 16 db 11G-s transzponder kártya 4 db. WDM és 4 db. kliens oldali modul hellyel
- 66 db UPLEX JUMPER (3.5M) - ETSI (SM FOR INTERNAL CONNECTIONS)
- 56 db JUMPER (230MM)
- 80 db Teljes kártyahelyes takarólap
- 10 db Külső multiplexer szerelvények
- 6 db WDM betét szerelvények
- 10 db 8 irányú hullámhossz kapcsoló-88 csatornához
- 10 db 88 csatornás "fésű" összegző
- 10 db 44 csatornás multiplexer-50GHZ-es osztással
- 24 db szint illesztő SFP
- 16 db 10GE SR (850) XFP kliens modul
- 8 db 8GFC SR (850) XFP kliens modul
- 96 db DWDM oldali hangolható modul
- 32 db DWDM oldali modul, hangolható, negatív chirp
- 760 db Bővítő kártyákhoz szükséges szoftver licenc - WDM típus
Az Ajánlattevő által megajánlott eszközöknek a meglévő 44 csatornás Alcatel-Lucent 1830 PSS DWDM eszközbe közvetlenül, mindenféle kiegészítő modul nélkül csatlakoztathatónak kell lennie, vagyis teljes értékűen együtt kell működniük a meglévő eszközökkel.
A minőségi átvétel második szakasza a tesztelési eljárás lefolytatása, összhangban a műszaki leírásban, valamint a szerződéstervezetben rögzítettekkel.
Ajánlattevőnek a szállított eszközökre és licencekre 12 hónap jótállást és gyártói támogatást kell biztosítania, melyek kezdő időpontja az 1. fázis minőségi átadás-átvételi eljárásának sikeres befejezése, melynek keretében az eszköz és összeköttetések mérése is megtörtént.
A közbeszerzési dokumentumokban szereplő gyártmány és típus megjelölés használata csak a tárgy jellegének egyértelmű és közérthető meghatározása érdekében történt. Bármely gyártmányra vagy típusra történő utalás esetén arra az azzal egyenértékű kifejezés is értendő, tekintettel a 32/2015. (X.30.) Korm. rendelet 46.§ (3) bekezdésére. Egyenértékűnek Ajánlatkérő a funkcionális paraméterek tekintetében azonos tulajdonságokkal rendelkező eszközöket/szolgáltatásokat érti.
 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_7265_2018_4d5f8.pdf