Fenyves-Parkvárosi Köznevelési Centrum építése

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Fenyves-Parkvárosi Köznevelési Centrum építése
Határidő: 2018-10-17 10:00:00
Ajánlatkérő: Érd Megyei Jogú Város Önkormányzata
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi

Beszerzés tárgya:

Érd Megyei Jogú város közigazgatási területén 2030 Érd, Burkoló utca 40, 933. hrsz-ú Fenyves-Parkváros köznevelési centrum (általános iskola, sportcsarnok és tanuszoda) tervezési és kivitelezési munkái
Főbb számszerűsíthető adatok:
Érd, Parkváros Burkoló utca, Festő utca, Búvár utca és Favágó utca közti jelenleg beépítetlen telken (933 hrsz) kerül elhelyezésre egy 24 tantermes és 6 szaktantermes általános iskola (7907,37 m2), kézilabda csarnokkal, 400 fős lelátóval (2550,35 m2) és tanuszodával (1560,34 m2).
A komplexumban 1 teherlift és 2 személyfelvonó található.
A pinceszinten kerül elhelyezésre az ebédlő és csarnok, valamint az uszoda és csarnok öltöző egységei. Építéssel érintett terület: nettó 12 018,06 m2. (a 253/1997. (XII. 20.) Korm. rendelet (OTÉK) 1. számú melléklet 88. pontja szerinti nettó alapterületet érti)
A beépítendő telek területe: 18 395 m2.
Ajánlatkérő jogerős építési engedéllyel rendelkezik, de nyertes ajánlattevő feladata a kiviteli tervek elkészítése.
Részletes leírás a közbeszerzési dokumentumokban kerültek kifejtésre.
Az ajánlati árnak tartalmaznia kell minden költséget, amelyek a megvalósításhoz, szükségesek.
Ajánlatkérő rögzíti, hogy az ellenszolgáltatás fedezetét a Modern Városok Program (MVP) keretében Magyarország Kormánya és a megyei jogú városok önkormányzatai között első ütemben kötött együttműködési megállapodásokkal összefüggő intézkedésekről szóló 1408/2016. (VI.28.) Kormány határozat terhére biztosítja.
A támogatási intenzitás a projekt elszámolható összköltségének 100,000000%-a, továbbá, hogy a projekt szállítói finanszírozással nem érintett.

 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_15537_2018_fd7ec.pdf