Fiókirodák és Panaszpontok üzemeltetése.

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Fiókirodák és Panaszpontok üzemeltetése.
Határidő: 2018-12-14 09:00:00
Ajánlatkérő: NKM Földgázszolgáltató Zrt.
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi

Beszerzés tárgya:

1. Az NKM Cégcsoport megbízásából Fiókirodák üzemeltetése.
Beszerzés mennyisége: 133 fiókiroda üzemeltetése és a működéshez szükséges infrastruktúra biztosítása. Az üzemeltetéssel és infrastruktúrával kapcsolatos részletes elvárásokat a műszaki leírás tartalmazza.
Nyertes ajánlattevő feladatai:
Tájékoztatás
Szerződéskezelés
Számlázás
Reklamáció, panaszkezelés
Műszaki szolgáltatások
Nyertes ajánlattevő a fiókirodai tevékenységet
heti két munkanapon, munkanaponként minimum 4 (119 db fiókiroda), vagy
minimum 6 (2 db fiókiroda), vagy
minimum 8(6 db fiókiroda), illetve
heti 3 munkanapon, munkanaponként minimum 8 (6 db fiókiroda)
órában látja el, amelyből egy alkalommal 18,00 óráig tart nyitva és fogadja az ügyfél megkereséseket.
A fiókirodai feladatok ellátása az Ajánlatkérő által kialakított és üzemeltetett on-line ügyintézői felületen keresztül történik, nyomtatás/szkennelés biztosítása mellett.
A nyomtatási kellékeket és anyagokat nyertes ajánlattevő biztosítja.
Nyertes ajánlattevő az elvégzett tevékenységeket ügyfélkontakt naplózással dokumentálja.
A részletes feladat leírást és az egyes fiókirodák területi elhelyezkedését és nyitva tartási idejét a Részvételi Dokumentáció, valamint a műszaki leírás tartalmazza.


1. Az NKM Cégcsoport megbízásából Panaszpontok üzemeltetése.
Beszerzés mennyisége: 117 panaszpont üzemeltetése és az infrastruktúra biztosítása.
Nyertes ajánlattevő feladata:
Panaszpont szolgáltatások ügyfélszolgálati folyamatok kezeléséhez, nyomtatás/szkennelés biztosítása mellett.
Ajánlatkérő szolgáltatási folyamatairól szóbeli tájékoztatás adása a műszaki leírás részeként rendelkezésre bocsátott szabályok szerint.
Nyertes ajánlattevő a jelen pont szerinti tevékenységet heti két munkanapon munkanaponként minimum 4-4 órában látja el, amelyből egy alkalommal 18,00 óráig tart nyitva és fogadja az ügyfél megkereséseket.
A részletes feladat leírást és az egyes panaszpontok területi elhelyezkedését és nyitva tartási idejét a Részvételi Dokumentáció, valamint a műszaki leírás tartalmazza.

 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_20657_2018_88ed4.pdf