gépjármű beszerzése

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: gépjármű beszerzése
Határidő: 2018-11-12 10:00:00
Ajánlatkérő: Budapesti Távhőszolgáltató Zrt
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi

Beszerzés tárgya:

18 darab tehergépjármű + 7 opciós lehívással
1 db személygépkocsi + 1 db opciós lehívással
Személygépjármű és tehergépjármű bérbeadása és flottaüzemeltetése szerződés keretében.
- A műszaki mellékletben megfogalmazott paraméterű járművek leszállítása.
- Forgalomba helyezése
- Biztosítása, adók megfizetése
- Gumi management
- Assistant szolgáltatás
- Szerviz management
- Vezetéstechnikai tréning

 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_15705_2018_11dd8.pdf