Gépjárművek tartós bérlet keretében történő beszerzése

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Gépjárművek tartós bérlet keretében történő beszerzése
Határidő: 2018-05-24 11:00:00
Ajánlatkérő: NIF Zrt.
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi tárgyalásos eljárás

Beszerzés tárgya:

Gépjárművek tartós bérletére vonatkozó keretszerződés az alábbi mennyiségre:
20 db 5 ajtós vagy kombi kivitelű, középkategóriás személygépjármű; új állapotú, azonos gyártmányú, minimum 110kW teljesítményű, min Euro 6 motorral szerelt, valamint
10 db 5 ajtós vagy kombi kivitelű, középkategóriás gépjármű, újszerű állapotú (max. 5 éves és legfeljebb 180.000 km-et futott), minimum Euro 6 motorral szerelt gépjármű az új autók leszállításáig terjedő időtartamra.

A keretszerződés szerinti járulékos szolgáltatások:
- Kiegészítő berendezések (riasztó, gyári indításgátló berendezés, telefon kihangosító berendezés (bluetooth) rádiónémítás funkcióval, fém motorvédő lemez) megrendelésére vonatkozó teljesítés és a beszerelés koordinálása. A berendezések meghibásodása esetén 24 órán belüli javítás a hiba jellegétől függően.
- CASCO és kötelező gépjármű felelősség biztosítás megkötése.
- Gépjármű átadásakor kezelési és használati útmutató-, okmányok átadása Bérlő részére.
- Bérbeadó a gépjárművek átadásakor tájékoztató-csomagot ad, amely tartalmazza a kezelési és használati útmutatót, valamint az autóvezetői tájékoztatót. -
- Bérbeadó köteles a járművekbe az ajánlata szerint beépíteni telefon kihangosító (bluetooth) rendszert. Bérbeadó hozzájárul, hogy Bérlő GPS nyomkövető rendszert építsen a gépjárművekbe.
- Bérbeadó költsége és felelőssége gondoskodni arról, hogy a gépjárművekben elhelyezett elsősegély-nyújtási csomag, illetve egyéb, ehhez kapcsolódó tartozék a hatályos jogszabályi előírásoknak megfeleljen a jogviszony teljes időtartama alatt.
- Bérbeadó köteles továbbá a Keretszerződésben szabályozott és ajánlatában szereplő valamennyi szolgáltatást (így például: segélyszolgálatot, a bérleti díjjal fedezett karbantartási, javítási munkákat, gumiabroncs szolgáltatást, Assistance szolgáltatást) nyújtani a jogviszony fennállása alatt. A gépjárműveket négyévszakos gumiabroncs garnitúrával biztosítja Bérbeadó.
A Bérbeadó által leszállított gépjárműveknek a szerződés teljes időtartama alatt meg kell felelnie az alább felsorolt jogszabályok rendelkezéseinek:

A közúti járművek műszaki megvizsgálásáról 5/1990. (IV. 12.) KöHÉM rendeletnek.
A közúti járművek forgalomba helyezésének és forgalomban tartásának műszaki feltételeiről 6/1990. (IV. 12.) KöHÉM rendeletnek.
A gépjárműfenntartó tevékenység személyi és dologi feltételeiről szóló 1/1990. (IX. 29.) KHVM rendeletnek.
- A gumiabroncsok feleljenek meg a 6/1990(IV.12.)KöHÉM rendeletben és a 1222/2009 EK rendeletben meghatározottaknak.
A részletes szerződéses feltételeket a közbeszerzési dokumentumok tartalmazzák.
Részajánlat: A Kbt. 61. § (4) bekezdése alapján Ajánlatkérő a részajánlat tétel lehetőségét megvizsgálta és nem tartja gazdaságilag ésszerűnek annak biztosítását, az árubeszerzés nem osztható oly módon, hogy az a közpénzek hatékony felhasználását eredményezze.
A II.1.5) pontban megadott érték technikai jellegű, Ajánlatkérő nem kívánja a becsült értéket meghatározni.
 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_6284_2018_fd0ca.pdf