GINOP-1.3.5-15-2015-00001- Turizmus Akadémia

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: GINOP-1.3.5-15-2015-00001- Turizmus Akadémia
Határidő: 2018-10-15 10:00:00
Ajánlatkérő: Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt.
Becsült érték: 88749000
Eljárásrend: Közösségi

Beszerzés tárgya:

II.1.4.-ben előírtak folytatása:
A cél egyik eszköze a hazai turisztikai vállalkozások számára fejlesztő, tudásmegosztó, szemléletformáló Turizmus Akadémia rendezvénysorozat, fókuszálva a „látogatóbarát, idősbarát és a fogyatékkal élők figyelembevétele szemlélet” elterjesztésére és fejlesztésére, nemzetközi és hazai jó példák bemutatásával.
A Turizmus Akadémia rendezvénysorozat – a műszaki leírásban leírtaknak megfelelően való – lebonyolítása, valamint a GINOP-1.3.5-15-2015-00001 azonosító számú projekthez tartozó kötelező kommunikációt megvalósító rendezvények lebonyolítása. A rendezvénysorozat 19 db turisztikai szakmai konferenciából áll, melyeket országos szinten, 19 db megyében tervezünk megvalósítani.
Az eseményeken résztvevő szakmai közönség maximum létszáma 100 fő, akiknek meghívásához az adatbázist az MTÜ az események előtt 35 nappal a nyertes ajánlattevő rendelkezésére bocsátja.
Az események kizárólag szakmai tartalmúak, szórakoztató elemeket nem tartalmaznak.
A szakmai konferencia lebonyolítása során, minden eseményen helyet kell kapnia a programban a Védjegyrendszer bemutatásának is, amely külön infrastruktúrát nem igényel, csak szerves része a programnak.
A projekt végén 1 db ünnepélyes sajtónyilvános, legalább 300 fős projekt záró rendezvény megszervezésére is sor kerül. A résztvevők meghívásához az adatbázist a MTÜ az események előtt 35 nappal a nyertes ajánlattevő rendelkezésére bocsátja.
Rövid feladat (részletes feladatok a közbeszerzési dokumentáció szerint) meghatározás eseményenként
Turisztikai szakmai konferencia:
- meghívás és regisztráció
- szállás (3 vagy 4 csillagos szállodai elhelyezés)
- helyszín javaslat (területbérlet díja Ajánlattevőt terheli)
- program lebonyolítása, szükséges technikai, dekorációs szolgáltatás biztosítása,
- vendéglátás
- bútor és berendezés biztosítása;
- Megrendelő által biztosított grafikai anyagok dekorációs adaptáció
- Archiválás
- Személyzet biztosítása
- Szállás, utaztatás, logisztika biztosítása
- Egyéb feladatok (karszalag, nyakba akasztós névvel ellátott badge a vendégek számára
Sajtónyilvános események és záróesemény:
- meghívás és regisztráció
- szállás (3 vagy 4 csillagos szállodai elhelyezés)
- helyszín javaslat (területbérlet díja Ajánlattevőt terheli)
- program lebonyolítása, szükséges technikai, dekorációs szolgáltatás biztosítása,
- vendéglátás
- bútor és berendezés biztosítása;
- Megrendelő által biztosított grafikai anyagok dekorációs adaptáció
- Archiválás
- Személyzet biztosítása
- Szállás, utaztatás, logisztika biztosítása
- Egyéb feladatok (karszalag, nyakba akasztós névvel ellátott badge a vendégek számára
A nyertes Ajánlattevő feladata a rendezvény eredményes végrehajtása érdekében teljes körű, szakszerű és határidőre történő szolgáltatások ellátása, koordinációja, a tervezéstől a lebonyolításon át a szakmai-pénzügyi lezárásig olyan módon, ahogy az a szerződésben előzetesen meg lett határozva. Ajánlattevő köteles biztosítani a feladatok teljes körű ellátásához szükséges szakembereket.Ajánlattevő köteles kijelölni egy kapcsolattartót, akinek feladata a feladatok koordinálása, kapcsolattartás a Magyar Turisztikai Ügynökséggel, mint Megrendelővel, részvétel a Megrendelővel folytatott megbeszéléseken, a szerződéssel kapcsolatos adminisztratív feladatok ellátása, valamint a rendezvény költségvetésének felügyelete.
Ajánlatkérő a fenti közbeszerzési eljárás keretében meghirdetett feladatokra vállalkozási keretszerződést kíván kötni, amelyet Ajánlattevő a közbeszerzési eljárás során nyertes ajánlatában megajánlott egységárak alapján köteles teljesíteni a szerződés során, az egyedi megrendelésben előírt tartalommal. Ajánlatkérőt a keretszerződés során minimum a rendelkezésre álló keretösszeg 70 % - a tekintetében terheli megrendelési kötelezettség, azzal, hogy a keretösszeg kimerítésére nem köteles.
A részletes feladatok a közbeszerzési dokumentumokban és a műszaki leírásban találhatók.

 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_17994_2018_936f8.pdf