Happy Company Élelmiszer Termékeket Gyártó és Forgalmazó Kft. eszközbeszerzése Úri telephelyen

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Happy Company Élelmiszer Termékeket Gyártó és Forgalmazó Kft. eszközbeszerzése Úri telephelyen
Határidő: 2018-05-25 12:00:00
Ajánlatkérő: HAPPY COMPANY Élelmiszer Termékeket Gyártó és Forgalmazó Korlátolt Felelősségű Társaság
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Nemzeti nyílt

Beszerzés tárgya:

Happy Company Élelmiszer Termékeket Gyártó és Forgalmazó Kft. eszközbeszerzése Úri telephelyen tárgyú közbeszerzési eljárás keretében az alábbi gépek beszerzés és üzembe helyezése:
1 db Automatic Candy Production Bar Line Special
2 db Speciális Jungenheinrich elektromos gyalogkíséretű emelőkocsi élelmiszeripari célra SEJE 116
2 db Speciális Jungenheinrich elektromos gyalogkíséretű targonca élelmiszeripari célra SEJC 110
2 db Speciális Jungenheinrich elektromos tolóoszlopos targonca élelmiszeripari célra S ETV 214
1 db Nehéz állványrendszer SGK 2020

Ahol Ajánlatkérő gyártmányra, típusra, eredetre, szabadalomra vagy védjegyre, tevékenységre hivatkozott ott a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, azzal egyenértékű termék megajánlható tekintettel a 321/2015. (X.30.) Korm. rendelet 46. § (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel.
Részletes és tételes mennyiségeket és a részletes műszaki paramétereket, továbbá a nyertes ajánlattevő által elvégzendő feladatok részletezését, részletes jellemzőit, a részletes szakmai követelményeket a közbeszerzési dokumentumok és annak részét képező műszaki fejezet tartalmazza.
 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_6248_2018_c5946.pdf