Host hostess tevékenység biztosítása

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Host hostess tevékenység biztosítása
Határidő: 2018-06-20 11:00:00
Ajánlatkérő: Müpa Budapest - Művészetek Palotája Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság
Becsült érték: 420000000
Eljárásrend: Közösségi

Beszerzés tárgya:

Szolgáltató a tevékenységét az AK programjaihoz igazodva, és igényeit szem előtt tartva, vele folyamatosan egyeztetve látja el magas szakmai színvonalon, az AKvel egyeztetett formaruhában, a Müpa vagy – a Müpán kívüli rendezvény esetén – az adott helyszín és az érintett rendezvény adottságaihoz és előírásaihoz igazodva.
Szolgáltató fő feladata ezen belül beléptetés és közönségirányítás, jegyszedés, ültetés, nézőtéri felügyelet, hostess szolgálat, ruhatár üzemeltetés, kiemelt hostess tevékenység keretében az Ajánlatkérő tevékenységével összefüggésben kiemelt hostess feladatok (VIP vendégek kísérése), és egyéb ad-hoc jellegű adminisztratív feladatok, közreműködés irodai munkákban. Szolgáltató feladata továbbá a fentiekhez kapcsolódó teljes körű adminisztráció és koordináció ellátása is, valamint dedikált kapcsolattartó kijelölése.
a) a Müpa Budapest Nonprofit Kft. 1095 Budapest, Komor Marcell u. 1. szám alatti épületében, valamint a Megrendelő szervezésében - a Müpa épületén kívüli - egyéb helyszínen megrendezésre kerülő kulturális műsorok és egyéb rendezvények biztosítására, jegyszedő- és ültető, host és hostess, valamint rendezvénybiztosítási és ruhatári szolgáltatás ellátására, valamint az arculathoz illeszkedő, megfelelő minőségű formaruha biztosítása,
b) kiemelt hostess tevékenység (VIP vendégek kísérése, külföldi művészek kísérése) ellátására felsőfokú idegennyelv tudással rendelkező, és az Ajánlatkérő által megfogalmazott egyéb – eseti – elvárásoknak megfelelő, magasan kvalifikált hostess munkatársakkal;
c) irodai munkákban való közreműködésre a beszerzés tárgyával összefüggésben álló feladatok tekintetében (ad-hoc jellegű adminisztratív feladatok ellátása, aktarendezés, iratjegyzékek készítése, borítékolás, szóróanyagok összekészítése, telefonon ügyintézés).
A keretszerződés keretében megrendelni tervezett szolgáltatás mennyisége: éves szinten várhatóan 900 és 1000 darab közötti rendezvényhez kapcsolódó hostess szolgáltatás.
A rendelkezésre álló keretösszeg: nettó 420.000.000,- HUF.
A keretszerződés során Ajánlatkérő az alábbi kötbér-típusokat köti ki: késedelmi kötbér; hibás teljesítés miatti kötbér és meghiúsulási kötbér.
 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_7558_2018_70911.pdf