Hűtőkonténerek felújítása 2018-2020

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Hűtőkonténerek felújítása 2018-2020
Határidő: 2018-10-24 10:00:00
Ajánlatkérő: Honvédelmi Minisztérium Védelemgazdasági Hivatal
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi

Beszerzés tárgya:

Teljes mennyiség: 27 db hűtőkonténer felújítása, ezen belül:
- Alapmennyiség: 19 db hűtőkonténer felújítása
- Opcionális rész mennyisége (Kbt. 58. § (1) bekezdése alapján): további maximum 8 db hűtőkonténer felújítása.
Ajánlatkérő az opcionális mennyiség (további maximum 8 db hűtőkonténer felújítása) lehívására nem vállal kötelezettséget.
Elvégzendő feladatok általánosságban:
A felújítás az üzemelés alatti természetes elhasználódás és egyéb behatások következtében szükséges, a hűtőkonténer fődarab, részegység, felszerelés teljes egészére kiterjedő javítás.
A hűtőkonténer teljes szétszerelésével jár és minden alkatrészre kiterjedő szakszerű hiba felvételezést, nyomáspróbát, üzemanyaggal történő feltöltést, valamint gázzal történő beüzemeltetést, futópróbát és üzemeltetési próbát foglal magában.
Az átadás-átvétel részét képezze:
- magyar nyelvű használati utasítás konténerenként 2 példányban nyomtatva, fűzve vagy kötve, plusz egy elektronikus példány
- szervízkönyv konténerenként 1 példányban nyomtatva,
- kötelezettségvállalás az MH hűtéstechnikai javító állomány (maximum 4 fő, 2x2 fős turnusokban) felkészítése, (tovább)képzése 2 alkalommal, a lehetséges meghibásodások elhárítására, javítására az utolsó részteljesítést (beszállítást) követő 90 napon belül.
Ellenőrizni kell az összes fődarab és részegység műszaki állapotát, szükség esetén el kell végezni azok kisjavítását és beszabályozását.
A részletes műszaki követelményeket a kiegészítő közbeszerzési dokumentumok (KKD) tartalmazzák.
Ajánlatkérő hivatkozik a 321/2015. (X.30.) Korm. rendelet 46.§ (3) bekezdésére.

 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_15953_2018_28a6a.pdf