Hűtővíz bizt. és gyakorlat alacsony vízállásnál

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Hűtővíz bizt. és gyakorlat alacsony vízállásnál
Határidő: 2018-12-17 09:00:00
Ajánlatkérő: MVM Paksi Atomerőmű Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi

Beszerzés tárgya:

Az Atomerőmű biztonsági hűtővízrendszerét 83,5 mBf hidegvízcsatorna öblözeti vízállás alatti szint esetén vízfelszínére telepített dízelhajtású szivattyútelepekkel kell biztosítani.
A négy leállított vagy leállítás alatt lévő atomerőművi blokk számára minimum 4x0,6 m3/sec mennyiségű és megfelelően szűrt vízbeadás szükséges a hidegvízcsatorna öblözetének vízfelszínére telepített dízelhajtású előtétszivattyúk segítségével a biztonsági hűtővízrendszerek belépő oldali zsilipei és a szalagszűrők közötti térrészekbe.
Az így biztosított hűtővízellátás folyamatos kell legyen, mindaddig, amíg a nukleáris technológia igényli vagy amíg az öblözeti vízállás függvényében döntés nem születik a dízelhajtású előtétszivattyúk leállítására. A szivattyúzási feladat ellátás során kiépített úszóművekre szerelt szivattyúk esetleges meghibásodásából keletkező vízszennyezési káresemények elleni védelemét biztosítani kell az öblözetben erre a célra szolgáló eszközök telepítésével és használatával.
További feladat a négy leállított reaktor esetén a hidegvízcsatorna öblözetének jégmentes állapotban tartása az öblözeti visszakeverő műtárgyig két, úszóegységre telepített min. 2x0,2 m3/sec kapacitású dízelhajtású szivattyúk segítségével.
A feladat részletei:
• Az Ajánlatkérő jelzését követően max. 5 nap alatt felvonulás a hidegvízcsatorna Nehézkikötőjébe.
• A 4 db dízelszivattyús úszó egység összeszerelése max. 2 nap alatt.
• A 20 db dízelhajtású szivattyúk mindegyikét érintő, egyenként 4 órás terheléses próbája a Nehézkikötőben.
• Az összeszerelt technika készenlétben tartása a Nehézkikötőben akár 90 napon keresztül.
• Az Atomerőmű jelzése alapján felvonulás a hidegvízcsatorna öblözetébe a vízkivételi műhöz és vízbetáplálási szolgáltatás biztosítása, az úszóegységek köré esetleges vízszennyezés védelmét biztosító eszközök kiépítése, max. 2 nap alatt.
• A dízelhajtású szivattyúk folyamatos üzemeltetése az atomerőmű vezénylése alapján akár 30 napon keresztül.
• A minimum szivattyúzási kapacitás folyamatos fenntartása, függetlenül az esetlegesen meghibásodott dízelhajtású szivattyúk számától.
• Hideg időjárás esetén az öblözet jégmentes állapotban tartása akár 30 napon keresztül.
• Max. 5 nap alatt levonulás az öblözetből és a hidegvízcsatorna Nehézkikötőjéből.
• 12 db/év Vízügyi szaktanácsadás.
• 12db/év jelentés elkészítése.
• 16 db, egyenként 0,2 m3/sec teljesítményű szivattyú készenlétben tartása.
További részletes leírásokat a közbeszerzési dokumentum részét képező Közbeszerzési Műszaki leírás tartalmazza.

 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_22132_2018_f5601.pdf