IDŐJÁRÁS JELENTÉSHEZ ADATSZOLGÁLTATÁS BIZTOSÍTÁSA

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: IDŐJÁRÁS JELENTÉSHEZ ADATSZOLGÁLTATÁS BIZTOSÍTÁSA
Határidő: 2018-05-18 10:00:00
Ajánlatkérő: Médiaszolgáltatás - támogató és Vagyonkezelő Alap
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Nemzeti tárgyalásos eljárás

Beszerzés tárgya:

az MTVA részére időjárás jelentéshez adatszolgáltatás biztosítása 12 hónap időtartamra
A feladat általános ismertetése
Naponta több alkalommal, több média platformra meteorológia-információs csomag készítése. A csomag tartalma: hazai és nemzetközi meteorológiai adatok és alapinformációk, továbbá származtatott és feldolgozott szakmai anyagok.
Az MTVA részére időjárás jelentéshez adatszolgáltatás biztosítása a szerződés aláírását követő 12 hónapon keresztül (a közbeszerzési mennyisége) az alábbiak szerint:
• Magyarország legalább 50 pontján (megyénként legalább 1) elhelyezett WMO előírásainak megfelelően kalibrált mérőműszerekkel működtetett megfigyelő rendszeren mért adatok biztosítása naponta minimum hat alkalommal (reggel 6:00 és este 20:00 között), vészjelzés esetén azonnali értesítési kötelezettséggel azzal, hogy az adatszolgáltatást folyamatosan kell nyújtani
• naponta minimum négy alkalommal (a reggeli és a délutáni órákban) a téli időszakban hójelentés, nyári időszakban vízhőfok jelentés,
• hazai és nemzetközi meteorológiai adatok és alapinformációk, audio, audio-vizuális időjárás tartalmak és hírügynökségi tartalmak (szövegek) biztosítása az ajánlatkérő részére,
• napi 24 órában okleveles meteorológus szakember biztosítása, aki szakértő, tanácsadással segíti a rádiós és televíziós időjárás jelentőket, médiaszemélyiségeket
A teljesítéssel összefüggő részletes követelményeket a közbeszerzési dokumentumok részét képező Műszaki leírás tartalmazza.
 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_7598_2018_e6f22.pdf