Integrált kommunikációs ügynökségi szolgáltatások beszerzése a GINOP-1.1.3-16-2017-00001 sz. projekt keretében II.

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Integrált kommunikációs ügynökségi szolgáltatások beszerzése a GINOP-1.1.3-16-2017-00001 sz. projekt keretében II.
Határidő: 2018-05-23 10:00:00
Ajánlatkérő: IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft.
Becsült érték: 96
Eljárásrend: Közösségi nyílt

Beszerzés tárgya:

Nyertes Ajánlattevő feladata a GINOP-1.1.3-16-2017-00001 sz. kiemelt támogatott projektben 2019.12.15-ig jelentkező kötelező és nem kötelező integrált kommunikációs ügynökségi feladatok végrehajtásának támogatása. A kiemelt projekt célja az ipari szektorban működő feldolgozóipari kis-középvállalkozások Ipar 4.0. technológiai szintjének növelése. Ennek keretében a termelő kis-középvállalkozások valós piaci környezetben ismerkedhetnek meg Ipar 4.0 technológiákkal a projektben résztvevő Ipar 4.0 mintagyárakban. A közbeszerzés tárgya szerinti feladatok ennek megfelelően KKV-nak minősülő üzleti partnerek közötti kommunikációra vonatkoznak (B2B kommunikáció).
Az egyes részfeladatok alábbiak:
1. PR ügynökségi szolgáltatások feladat keretében a kötelező és nem kötelező kommunikációhoz kapcsolódóan nyertes Ajánlattevő feladata legalább 1005 db feldolgozóipari KKV aktív elérése az alábbi részfeladatok figyelembevételével:
• sajtófigyelés teljes médiakörre vonatkozóan 15 keresőszó tekintetében
• 1 db Sajtónyilvános projekt átadó konferencia szervezése, egyéb sajtóesemények szervezése
• Kommunikációra alkalmas fotódokumentáció készítése (20 napon keresztül)
• Szövegírás összesen 60.600 karakterre vonatkozóan
• 2 db Demonstrációs jármű bérlése és arculatozása
• web és web2 tartalomfejlesztés (40.000 karakter, 17 videó)
• celebritás közvetítés
• sajtóesemények catering szolgáltatása (összesen 250 fő)
• web és web2 tartalom előállítás
A feladat mennyiségeit és részletes paramétereit az közbeszerzési dokumentumok mellékletét képező árazótáblázata tartalmazza.
2. Grafikai és gyártás (árubeszerzés) feladat keretében a kötelező és nem kötelező kommunikációhoz kapcsolódóan nyertes Ajánlattevő feladata:
• eredménykommunikációs kiadványok készítése (500 db)
• Beruházás helyszínén 1 db B tábla kihelyezése.
• szóróajándék tervezés és gyártás (árubeszerzés, összesen 8.000 db)
• grafikus szakember biztosítása (100 óra)
• grafikai gyártási feladatok (árubeszerzés)
• 6 db video forgatás, vágás
A feladat mennyiségeit és részletes paramétereit az közbeszerzési dokumentumok mellékletét képező árazótáblázata tartalmazza.
3. Médiaügynökségi feladatok (médiakampányok végrehajtása) keretében a kötelező és nem kötelező kommunikációhoz kapcsolódóan nyertes Ajánlattevő feladata legalább 1005 db feldolgozóipari KKV aktív elérése az alábbi részfeladatok figyelembevételével:
• médiavásárlás és média tartalmi együttműködések megkötése. Ajánlatkérő a jogszabályban meghatározott mértékű ügynökségi díjjal együtt összesen nettó 18 062 269,- Ft összegű médiaköltést kíván megvalósítani.
• 35 db médiaterv készítés
• 35 db médiakampány hatékonyság mérés
• social media-, Adwords-, PPC-, banner kampánymenedzsment 17 hónapon keresztül
A feladat mennyiségeit és részletes paramétereit az közbeszerzési dokumentumok mellékletét képező árazótáblázata tartalmazza.
A fenti szolgáltatások megvalósítására Ajánlatkérő megbízási keretszerződést kíván kötni, egységár alapú elszámolással. A keretszerződés maximális értéke: nettó 96 111 678 Ft, melynek 70 %-ára vállal lehívási kötelezettséget Ajánlatkérő.
 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_5975_2018_b1830.pdf