IP adathálózati, biztonsági eszközök és implementációs munkák beszerzése keretmegállapodás keretében

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: IP adathálózati, biztonsági eszközök és implementációs munkák beszerzése keretmegállapodás keretében
Határidő: 2018-05-28 11:00:00
Ajánlatkérő: MÁV Magyar Államvasutak Zrt.
Becsült érték: 200
Eljárásrend: Közösségi nyílt

Beszerzés tárgya:

Ajánlatkérő jelen eljárás 1. részének eredményeként IP adathálózati és biztonsági eszközök szállítására vonatkozó, Kbt. 105. § (2) bek. c) pontja szerinti keretmegállapodást kíván kötni.
A keretmegállapodás megkötését követően ajánlatkérő a keretmegállapodás hatálya alatt felmerülő beszerzési igényeit versenyújranyitás eredményeként megkötendő egyedi szerződések megkötése útján kívánja kielégíteni.
A versenyújranyitások során a keretmegállapodásban részes ajánlattevőknek a Közbeszerzési dokumentumok részét képező Katalógusban szereplő 611 féle termék vonatkozásában áll fent az ajánlattételi kötelezettsége ajánlatkérő tényleges beszerzési igényének megfelelően.
A katalógus az alábbi termékkategóriákat foglalja magában:
Routerek
Kártyák
Switchek
Licencek
Optikai modulok
IP telefon
Biztonsági és kiegészítő eszközök
DWDM eszközök
Vezeték nélküli adatátviteli eszközök
Managelt optikai konverter
DC system eszközök
Ajánlatkérő a keretmegállapodás megkötésével nem vállal kötelezettséget sem a Katalógusban szereplő termékek megrendelésére, sem a II.2.6. pontban meghatározott keretösszeg lehívására, megrendelési/lehívási kötelezettséget kizárólag az eljárás második, versenyújranyitással induló részének eredményeként megkötendő egyedi szerződések keletkeztetnek. A versenyújranyitások során az ajánlattételi felhívásban és az egyéb közbeszerzési dokumentumokban kerülnek meghatározásra, hogy ajánlatkérő az adott versenyújranyitás eredményeként megkötendő egyedi szerződés keretében a Katalógusból pontosan mely terméke(ke)t és milyen mennyiségben kívánja beszerezni
A műszaki leírásban előírt megnevezés a tárgy jellegének egyértelmű meghatározását szolgálja, a felhívásban vagy a közbeszerzési dokumentumokban szerepeltetett meghatározott gyártmány, eredet, típus megnevezése mellett minden esetben hozzá értendő a "vagy azzal egyenértékű” kifejezés. Az egyenértékűségi követelmények részletes leírását a Közbeszerzési dokumentumok tartalmazzák. Az egyenértékűség igazolása az ajánlattevő feladata.
Az értékelési szempontok szerint a legkedvezőbb ajánlatot tevők keretszáma: 5, azaz öt

Ajánlatkérő jelen eljárás 2. részének eredményeként IP adathálózati és biztonsági eszközökhöz kapcsolódó implementációs szolgáltatások biztosítására vonatkozó, Kbt. 105. § (2) bek. c) pontja szerinti keretmegállapodást kíván kötni.
A keretmegállapodás megkötését követően ajánlatkérő a keretmegállapodás hatálya alatt felmerülő igényeit a versenyújranyitás eredményeként megkötendő egyedi szerződések megkötése útján kívánja kielégíteni.
A versenyújranyitások során a keretmegállapodásban részes ajánlattevőknek az alábbi szolgáltatások vonatkozásában áll fent az ajánlattételi kötelezettsége:
Ajánlattevőknek az „Implementáció támogatás” keretében az alábbi feladatokat kell ellátnia ajánlatkérő tényleges beszerzési igényeinek megfelelően:
• a beszerzett eszközök külsőfeles kompetenciát igénylő üzembe helyezési munkái,
• a működő hálózattól függetlenül interoperabilitási/verziófrissítési tesztek elvégzése,
• azon felhasználói IT panaszok hálózati kivizsgálása, mely meghaladja az üzemeltetői kompetenciát,
• valamint adathálózati és hálózatbiztonsági eszközök/integrációk üzemeletetés támogatása
• informatikai eszközök üzembe helyezési munkái,
• elméleti és gyakorlati oktatás.
A keretmegállapodás hatálya alatt tervezetten 5300 munkaóra kerül megrendelésre.
Ajánlatkérő a keretmegállapodás megkötésével nem vállal kötelezettséget a II.2.6. pontban meghatározott keretösszeg, valamint a jelen pontban meghatározott mennyiség lehívására, megrendelési/lehívási kötelezettséget kizárólag az eljárás második, versenyújranyitással induló részének eredményeként megkötendő egyedi szerződések keletkeztetnek.
Ajánlatkérő a tényleges beszerzési igényét a versenyújranyitások során az ajánlattételi felhívásban és az egyéb közbeszerzési dokumentumokban határozza meg.

Az értékelési szempontok szerint a legkedvezőbb ajánlatot tevők keretszáma: 5, azaz öt
 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_5783_2018_d18b2.pdf