Kútfelszámolás

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Kútfelszámolás
Határidő: 2018-07-05 10:00:00
Ajánlatkérő: Bányavagyon-hasznosító Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi

Beszerzés tárgya:

A feladatok részletes leírása az ajánlati dokumentációban található.
Alap megrendelés:
A nem hasznosítható, 5 db használaton kívüli bányászati célú mélyfúrás biztonságba helyezése, elzárása az ajánlati dokumentációban szereplő felszámolási terveknek megfelelően, a műszaki dokumentációban meghatározott kútjavító berendezéssel és személyzettel. A kútmunkálatok elvégzéséhez szükséges kútmunkálati folyadékok biztosítása a kútból kiöblített folyadékok, veszélyes hulladékok, selejt vasanyagok elhelyezése. A kútmunkálat során 9 db cementdugó elhelyezése, 3 db szelvényezési művelet végrehajtása. A kútmunkálatok során széndioxid beáramlás lehetséges.
A kútjavító berendezés elhelyezéséhez a megközelítési útvonalak készítése, megerősítése, kútjavító berendezés elhelyezéséhez az alapok kiegészítése. A műveletek befejezése után a bekötő utaknak és alapoknak a természetes környezeti, eredeti állapotba történő visszaállítása.
AK a beszerzés tárgyának finanszírozására szolgáló támogatási igénye alapján támogatási szerződés megkötését kezdeményezte. Ajánlatkérő felhívja a gazdasági szereplők figyelmét arra, hogy a támogatásra irányuló igénye alapján a Kbt. 53. § (5) bekezdése szerint a támogatásra irányuló szerződés meg nem kötése, vagy kisebb összegben történő megkötése esetén az ajánlatkérő a szerződés megkötésére vagy teljesítésére képtelenné válik. Az ajánlatkérő támogatási igénye szerinti támogatási szerződés megkötése vagy meghatározott összegben történő megkötése a közbeszerzési eljárás alapján megkötendő szerződés megkötésének, illetve hatálybalépésének feltétele.
A nyertes Ajánlattevőnek szerződéskötésre rendelkeznie kell legalább 1 fő, a 266/2013. (VII. 11.) Korm. rendelet szerinti MV-B felelős műszaki vezetői jogosultsággal, és legalább 1 fő, a 16/2013. (IV. 19.) NFM rendelet feltételeinek megfelelő bányaüzemi felelős műszaki vezetői jogosultsággal rendelkező szakemberrel, valamint ISO 9001, ISO 14001, és ISO 18001 tanúsítvánnyal. A nyertes Ajánlattevő szerződéskötésre köteles becsatolni a III.1.3. M3. pontjában megjelölt, legalább 50 tonna (490 kN) horogterhelésű - az emelődob, a mozgó csigasor teljesítménye minimum 50 tonna -, önjáró berendezés érvényes harmadikfeles (független) felülvizsgálati jegyzőkönyveit.
A fenti szerződéskötési feltételek meglétét igazoló dokumentumokat legkésőbb a szerződéskötés időpontjáig be kell mutatnia nyertes ajánlattevőnek, a felelős műszaki vezetők jogosultságát ajánlatkérő ellenőrzi, valamint a tanúsítványok és jegyzőkönyvek másolati példányát a szerződés mellékleteként rendelkezésre kell bocsátani. Ennek elmaradása az Ajánlattevő szerződéskötéstől való visszalépésének minősül (Kbt. 131. § (4) bek).
Ajánlattevő ajánlatában csatolja nyilatkozatát, hogy nyertesség esetén a felhívásban előírt szakemberekkel, illetve ISO 9001 és ISO 14001 és ISO 18001 tanúsítvánnyal a szerződéskötés időpontjától a szerződés időtartama alatt rendelkezni fog, illetve az eszköz jegyzőkönyveit becsatolja.

 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_9150_2018_27b6c.pdf