Látens TBC reagens beszerzés

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Látens TBC reagens beszerzés
Határidő: 2018-07-05 13:00:00
Ajánlatkérő: Országos Korányi Pulmonológiai Intézet
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi

Beszerzés tárgya:

Termék megnevezése Mennyiség (db) Mennyiség (db) szerződés időtartamára
QFT-Plus tubes (50x TB1/TB2/Nil/Mit) 50 150
QFT-Plus 2 Plate Kit ELISA 57 171
Dynex Blue Sample Tips 25 75
Dynex White Reagent Tips 2 6
Deep Well Dilution Strip 1 3
Dynex Reagent Tubes Lg (25mL) 10 30
Dynex Reagent Tubes Sm (15mL) 23 69
Dynex Control Vials 7 21
Dynex 2 (2-Plate ELISA Processing System) 1 1
+2 év kiterjesztett garancia 1 1
A fenti táblázat 7500 db (2500 db/év) Latens TBC fertőzöttség kimutatására szolgáló reagensek szállítási mennyisége és a készülék biztosítása +2 év kiterjesztett garanciával a szerződés időtartama (36 hó) alatt.
Részletes műszaki feltételeket a közbeszerzési dokumentum tartalmaz.

 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_8064_2018_601c1.pdf