MÁV-START Zrt. részére nyomdai kivitelezési szolgáltatások beszerzése

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: MÁV-START Zrt. részére nyomdai kivitelezési szolgáltatások beszerzése
Határidő: 2018-05-22 10:00:00
Ajánlatkérő: MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt.
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi nyílt

Beszerzés tárgya:

Közbeszerzés tárgya: Újság, szórólap, plakát, névjegykártya nyomdai kivitelezése
Közbeszerzés mennyisége:
A részajánlatra vonatkozó keretmegállapodás értéke: nettó 29.000.000,- HUF
A közbeszerzési eljárás célja a MÁV-START Zrt. Humánerőforrás Igazgatóságának belső kommunikációs, munkaerő megtartó, lojalitásnövelő, a Humánerőforrás Igazgatóság és szervezetei hatáskörébe tartozó, a MÁV-START Zrt. munkavállalóit célzó akcióinak és aktivitásainak, nyomdatechnikailag, papíralapon megvalósítható eszközeinek előállítása.
Tervezett mennyiségi adatok:
A MÁV START EXPRESSZ újság tervezetten évente 6-8 alkalommal jelenik meg, papíralapon 10.000 darabban, 24-48 oldal terjedelemben, színes A4-es méretben.
• szórólapot évente tervezetten 3 alkalommal, alkalmanként 10.000 darab
• plakátokat évente tervezetten 3 alkalommal, alkalmanként 1000 darab
• névjegykártyát tervezetten 3 alkalommal, alkalmanként 1000 darabban tervezünk megjelentetni.
A fentiekben megadott tervezett mennyiségi adatok tájékoztató jellegűek, ajánlatkérő a feltüntetett mennyiségek vonatkozásában lehívási kötelezettséget nem vállal. A részletes (tételes) műszaki leírást a közbeszerzési dokumentumok (továbbiakban: KD) 4. kötet (Tételes ártáblázat) tartalmazza.

Közbeszerzés tárgya: Könyv és egyéb nyomdai termékekkel kapcsolatos nyomdai kivitelezés
Közbeszerzés mennyisége:
A részajánlatra vonatkozó keretmegállapodás értéke: nettó 25.000.000,- HUF
A közbeszerzési eljárás célja a MÁV-START Zrt. Humánerőforrás Igazgatóságának belső kommunikációs, munkaerő megtartó, lojalitásnövelő, a Humánerőforrás Igazgatóság és szervezetei hatáskörébe tartozó, a MÁV-START Zrt. munkavállalóit célzó akcióinak és aktivitásainak, nyomdatechnikailag, papíralapon megvalósítható eszközeinek előállítása.
Tervezett mennyiségi adatok:
Tervezett megjelenések (a lentiekben megadott adatok tájékoztató jellegűek.):
• könyv A4 színes 80-160 oldalas kötött-fűzött gerinc, keménytábla borító tervezetten 4000 db/ 3 év
• könyv A4 színes 160-250 oldalas kötött-fűzött gerinc, keménytábla borító tervezetten 4000 db/ 3 év
• könyv A5 színes 80-160 oldalas ragasztott gerinc, papírkötés tervezetten 4000 db/ 3 év
• könyv A5 színes 160-250 oldalas ragasztott gerinc, papírkötés tervezetten 4000 db/ 3 év
• roll-up standard 850x2000 mm tervezetten 5 db/év
• stancolt dosszié A4 színes tervezetten 10.000 db/ 3 év
• asztali naptár tervezetten 15.000 db/év
• határidőnapló tervezetten 1000 db/év
• egyedi oklevelek 100 db/év
A fentiekben megadott tervezett mennyiségi adatok tájékoztató jellegűek, ajánlatkérő a feltüntetett mennyiségek vonatkozásában lehívási kötelezettséget nem vállal. A részletes (tételes) műszaki leírást a KD 4. kötete (Tételes ártáblázat) tartalmazza.
 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_5907_2018_07121.pdf