M76 mérnökségi telep előkészítése (K076.16)

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: M76 mérnökségi telep előkészítése (K076.16)
Határidő: 2018-12-11 10:00:00
Ajánlatkérő: NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő zártkörűen működő Részvénytársaság
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi

Beszerzés tárgya:

Nyertes ajánlattevő feladata a Nemesrádó vagy Misefa térségében létesítendő mérnökségi telep energetikai, engedélyezési és kiviteli terveinek az elkészítése az alábbiak szerint:
- Az M76 gyorsforgalmi útra vonatkozó környezetvédelmi engedély fogja meghatározni, hogy Nemesrádó vagy Misefa térségében kell mérnökségi telepet létesíteni.
- A mérnökségi telep létesítéséhez kapcsolódóan Előzetes Vizsgálati Dokumentáció (EVD) és Natura 2000 előzetes hatásbecslés készítése a telephely, a megközelítő út és a szükséges közműkiváltások tekintetében is, valamint a környezetvédelmi engedélyezési eljárásban, és a határozat megszerzésében való közreműködés.
- A mérnökségi telep létesítéséhez kapcsolódó, a mérnökségi telep megközelítését biztosító útcsatlakozások kialakításának, a mérnökségi telep területén elhelyezkedő szolgálati épületekhez vezető utak, parkolók kialakításának megtervezése.
- A mérnökségi telep létesítéséhez kapcsolódó telepítési terv készítése, majd azt követő építészeti kialakítás, a tervezett épületek építési engedélyezési és kiviteli terveinek elkészítése (iroda és szociális épület, műhely, garázs, hidegraktár és egyéb tároló épületek, üzemanyagtöltő és kerékpártároló védőtető), a telehely közműellátásának, zöldfelületeinek engedélyezési és kiviteli terv szintű megtervezése, a szükséges szolgáltatói hozzájárulások megszerzése, valamint a hatósági engedélyezési eljárásban való részvétel.
- Az M76 „okosút” önvezető járművek közlekedéséhez kapcsolódó 5G és egyéb informatikai hálózat specifikációinak történő megfelelés.
- További tervezési feladatok:
− Telepítési Tanulmánytervi adatok feldolgozása és a következtetések levonása, a nyitott színek tájolásánál az uralkodó szélirány figyelembevétele szükséges,
− Előzetes Régészeti Dokumentáció I. (ERD I.) anyagának összeállítása és elkészítése,
− Érintett települések településrendezési eszközeinek módosítása, valamint a hatósági jóváhagyás folyamatában való részvétel,
− Kisajátítási változási vázrajzok készítése és záradékolása (ingatlanügyi és építéshatósági),
− Mezőgazdasági területek művelésből való kivonásra alkalmas vázrajzok készítése és a hozzá tartozó földhivatali művelési ág változását tartalmazó határozat megszerzése,
− Teljeskörű Építési Engedélyezési tervdokumentáció készítése, részvétel és közreműködés az építési engedélyezési eljárásban (építési, vízjogi, létesítési - minden közmű, környezetvédelmi eljárás), majd az engedélyezett tervek alapján teljeskörű Kiviteli tervdokumentáció készítése
− Jóváhagyott tervi anyaggal (helykijelölő tanulmány, telepítési terv, engedélyezési terv és kiviteli terv) kapcsolatos konzultációk és kezelői/szolgáltatói nyilatkozatok beszerzése,
− A meglévő mérnökségi telepek energia felhasználásának vizsgálata, majd az eredmények alapján terv szintű javaslat a megvalósítandó, XXI. századi elvárásoknak megfelelő mérnökségi telep kialakítására, különös figyelemmel a megújuló energia minél nagyobb arányú alkalmazására.
A tervezéssel érintett építmények becsült összesített szintterület mérete: kb. 7.700 m2
A tervezéssel érintett telephely becsült mérete: kb. 50.000 m2
A feladat részletes ismertetését a dokumentáció tartalmazza.

 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_20276_2018_84a4b.pdf