Makó ivóvíz tervezés és kivitelezés Sárga FIDIC

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Makó ivóvíz tervezés és kivitelezés Sárga FIDIC
Határidő: 2018-10-24 13:00:00
Ajánlatkérő: Makó és Térsége Ivóvízminőség-javító Önkormányzati Társulás
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi

Beszerzés tárgya:

Tervezési feladatok:
Vízjogi létesítési valamint építési engedélyezési, bontási és egyéb kiviteli részlettervek készítése 4−4 + Hatóság által igényelt nyomtatott és 3 elektronikus példányban.
Megvalósulási dokumentáció és bemérési terv 4−4 + Hatóság által igényelt nyomtatott, valamint 3 elektronikus példányban.
Kivitelezési feladatok:
- Távvezeték építése Földeákról Igásra, kb. 3 km DN 100 vezeték a kapcsolódó átadási pontok kiépítésével
- 1−1 db, összesen 2 db kút fúrása Királyhegyesen és Földeákon kútfej gépészettel és kútbekötő vezetékek építésével, valamint a szükséges energia ellátás és irányítástechnika kiépítésével.
A minimálisan elvárt vízhozam:
Királyhegyes esetében 300 l/p
Földeák esetében 600 l/p.
A kutak becsült talpmélysége:
Királyhegyes 300 m
Földeák 500 m
-10 db automatizált vegyszeres öntisztító egységgel rendelkező UV és 10 db helyszíni PVDF reaktorral rendelkező klór-dioxid előállítására alkalmas utófertőtlenítő beépítése és irányítástechnikába integrálása, online klór-dioxid mérők beépítése
Az utófertőtlenítő berendezések kapacitásának illeszkedni kell a vízműtelepek kapacitásához. Tájékoztató jelleggel a létesült technológiák kapacitása:
Makó: 500 m3/h
Apátfalva:130 m3/h
Földeák:60 m3/h
Ferencszállás: 20 m3/h
Maroslele:40 m3/h
Kiszombor:70 m3/h
Királyhegyes:12 m3/h
Nagyér:40 m3/h
Csanádpalota 2. telep (vízátadási pont):80 m3/h (800 m3/d)
Nagylak vízmű (vízátadási pont):15 m3/h (150 m3/d)
- Hálózatrekonstrukció (tételes összefoglaló táblázat a műszaki leírásban)
- Esteleges régészeti felügyelet és feltárás, annak költségeinek viselése
- 270 m3 vasbeton műtárgy tároló felülvizsgálata és szükség szerinti felújítása
AK saját forrásából (Állami finanszírozásból biztosított) projektrész feladatleírása:
- Főbb feladatok és a mennyiségi számok a tervezés és a kivitelezés vonatkozásában:
- Tervezési feladatok:
- Vízjogi létesítési valamint építési engedélyezési, bontási és egyéb kiviteli részlettervek készítése 4−4 + Hatóság által igényelt nyomtatott és 3 elektronikus példányban.
- Megvalósulási dokumentáció és bemérési terv 4−4 + Hatóság által igényelt nyomtatott, valamint 3 elektronikus példányban
- Kivitelezési feladatok:
- Nyertes Ajánlattevő kötelezettsége a Vízminőség-javító Program I. Szakaszában (KEOP finanszírozott projekt), a II. Szakaszában (KEHOP finanszírozott projekt) megvalósult és a III. Szakasz (Állami finanszírozású projekt) keretében megvalósításra kerülő létesítmények együttes üzeme alapján a próbaüzem lebonyolítása, a 201/2001 (X. 25.) Kr. szerinti vízminőség tartós produkálása és a Vízjogi üzemeltetési valamint a Használatbavételi engedélyhez történő komplett dokumentum és adatszolgáltatás.
- Helyszíni vagy labor kisminta kísérletek végzése a kiválasztásra kerülő vegyszer kombináció optimális működésének igazolására.
- Aknákban lévő kútfejek komplett gépészeti felújítása a kútfejek térszintre történő kiemelésével, 5 db kút esetében (Makó).
- Az összes, üzemben maradó kút szellőzőcsövének átépítése: 27 db.
- Szerves anyag eltávolítás fokozása, vegyszeres elő-kicsapatással és oxigén bevitellel.
- Nyersvíz medencékben kiülepedő derítő iszap automatikus eltávolítása, és vasiszap ülepítő megfelelősségének ellenőrzése, valamint a szükséges átalakítások elvégzése.
- Meglévő homokszűrők felülvizsgálata és módosítása a vegyszeres elő-kicsapatás következtében megnövekedő terhelés miatt.
- A homokszűrők levegős lazításának kialakítása, méretezett, megfelelő levegő előkezeléssel ellátott légfúvó beépítésével.
- Törésponti klórgáz adagolás áthelyezése a homokszűrő előtti helyekről a homokszűrő után, és a teljes klórgáz adagoló rendszer felülvizsgálata.
- Kontakt tartályok kiépítése a klórgáz adagolás szétválasztásából eredő kontakt időigény biztosítására.
- Új GAC szűrők beépítése a szerves anyagok és AOX vegyületek fokozott eltávolítása érdekében.
- A meglévő homokszűrők és aktív szén adszorberek teljes töltet cseréje az üzemelő Nagyéri vízmű kivételével.
Folytatás itt: VI.4.3.
 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_16101_2018_4a21c.pdf