MH Objektumok alhálózatainak javítása

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: MH Objektumok alhálózatainak javítása
Határidő: 2018-11-13 11:00:00
Ajánlatkérő: Honvédelmi Minisztérium Védelemgazdasági Hivatal
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi

Beszerzés tárgya:

Vállalkozási keretszerződés / Objektumok alhálózatainak javítása (A Magyar Honvédség távközlési és informatikai gyengeáramú alrendszereinek javítási és átalakítási (áthelyezési) munkálatai) az alábbiak szerint:
Távközlési és informatikai gyengeáramú alrendszerek folyamatos üzemképességének biztosítása érdekében azok szükség szerinti javítása és a meglévő alhálózatok, hálózati elemek átalakítása, módosítása, esetleg bontása olyan módon, amely megfelel a Honvédelmi Minisztérium vonatkozó üzemeltetési irányelveinek. A Magyar Honvédség központilag biztosított híradó és informatikai szolgáltatásainak katonai szervezetek részére történő biztosításának, állandó rendelkezésre állásának egyik alapfeltétele az objektumok helyi híradó és informatikai alhálózati infrastruktúrájának kiesésmentes üzemeltetése.
Az alközponti hálózat javítási és átalakítási munkálatai:
• Rack szekrények kialakítása
• Átalakítási és bontási feladatok
• Alépítmények karbantartása
• Javítási tevékenységek
Ajánlatkérő hivatkozik a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46. § (3) bekezdésére.
A keretösszeg összesen 70.866.141,-Ft + ÁFA = bruttó: 90.000.000,-Ft
Tervezett évenkénti felhasználás:
2018. év: nettó: 23.622.047,-Ft, bruttó: 30.000.000,-Ft
2019. év: nettó: 23.622.047,-Ft, bruttó: 30.000.000,-Ft
2020. év: nettó: 23.622.047,-Ft, bruttó: 30.000.000,-Ft
a rendelkezésre álló éves keretösszegek erejéig. A megrendelésre kerülő tényleges mennyiség a tárgyidőszak során konkrétan jelentkező szolgáltatási igényektől függ, a ténylegesen megrendelendő mennyiség előre pontosan nem határozható meg.
A részletes műszaki követelményeket a Kiegészítő Közbeszerzési Dokumentum tartalmazza.
 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_17610_2018_055bd.pdf