Multifunkcionális csarnok Kisvárdán

Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot látja. Ha e-mailben kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, kérjük regisztráljon pályázatfigyelési szolgáltatásunkra. Valamennyi pályázatfigyelési szolgáltatásunkat ingyenesen nyújtjuk.

Tudok pályázni? ?
Pályázni szeretnék! ?

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, uniós eljárás esetén munkatársunk megküldi Önnek a kiválasztott közbeszerzési eljáráson való részvétel feltételeit, áttekinthető, táblázatos formában (alkalmassági vizsgálat). Összefoglaló tájékoztatással indult nemzeti eljárás esetén Önnek először az eljáráson való részvételi szándékát kell jeleznie az Ajánlatkérő által megadott elérhetőségeken, az eljárás dokumentumait pedig az Ajánlatkérőtől fogja közvetlenül megkapni. Az alkalmassági vizsgálatot cégünk ebben az esetben is elvégzi Önnek, amennyiben az eljárás dokumentumait megküldi az info@kozbeszerzesipalyazatok.hu címre. Az alkalmassági vizsgálatot Társaságunk ingyenesen biztosítja valamennyi felhasználó részére. Amennyiben kérdése van, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat!

Amennyiben ezt a lehetőséget választja, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a pályázat elkészítésére vonatkozó szolgáltatásunk megrendelésének részleteiről. A pályázatírási díjainkat ide kattintva érheti el. Jelen opció kiválasztása nem minősül megrendelésnek, a pályázatírásra vonatkozóan Társaságunk minden ügyfelével egyedi szerződést köt.

Pályázat neve: Multifunkcionális csarnok Kisvárdán
Határidő: 2018-11-14 11:00:00
Ajánlatkérő: Nemzeti Sportközpontok
Becsült érték: Nem ismert
Eljárásrend: Közösségi

Beszerzés tárgya:

Nyertes AT-nek kötelessége a dokumentációban meghatározott valamennyi feladat teljes körű elvégzése. A részletes műszaki tartalmat a közbeszerzési dokumentumok tartalmazzák.
A beszerzés legfontosabb mennyiségi adatai:
Tervezési feladat:
A közbeszerzési dokumentumok részét képező engedélyezési terv alapján a kivitelezési tervdokumentáció elkészítése.
Telek területe ( HRSZ.: 924/2 ): 29777 m2
Beépített terület: 6458 m2
Építmény magassága: 13,40 m
Az épület F+2 szintes kialakítású, összes hasznos alapterülete: 9462,80 m2
Az épület Kisvárda északi szélén, az épülő stadion szomszédságában helyezkedik el. Az épület alap mérete: 81,5m x 71,9m. Az épülettel kapcsolatos alapvető elvárás, hogy magyar, európai és nemzetközi kupamérközések lebonyolításának feleljen meg. Az épületben a küzdőtér mellett összesen 4000 férőhelyes lelátó (amelyből 1500 férőhely mobil lelátóval biztosított), szociális blokkok, kiszolgáló helyiségek kapnak helyet (öltözők, mosdók, sajtókonferencia terem, irodák, büfé, skybox, gépészet, sajtószobák).. Az épület többszintes kialakítású, tömegformálása lapostetős. Az épület részlegesen akadálymentesített, kettő darab lift építése tervezett.
Az épület küzdőterében 2db kézilabda és 2db kosárlabda edzőpálya tervezett a főpályák vonalazása mellett.
Tartószerkezet ismertetése:
A fő tartószerkezetet alkotó pillérek és monolit vb. falak alatt cölöpalapozás készül monolit vb. fejtömbökkel és fejgerendákkal. Az épület fesztávolságai 3,0 és 7,1m között változnak.
A fő függőleges tartószerkezetet monolit vb. oszlopok és falak rendszere alkotja.
Az épület födémeit monolit vb. lemezek alkotják a kiszolgáló épületrészeknél, általános helyeken, a küzdőtér felett acél rácsostartóra szerelt acéllemezes szendvicsapnel födém készül.
Külső megjelenés, anyagok, burkolatok ismertetése:
Az épület hőszigetelése szálas (tető) és EPS hőszigeteléssel készül. Vízszigetelése hegesztett PVC csapadékvíz elleni szigetelés. Homlozatokon látszó beton felületek, szálcement homlokzatburkolatok, vakolatok jelennek meg. Az épület nyílászárói alumínium szerkezetű nyílászárók. Külső térben tereprendezés, kertépítés is megvalósul közterületi világítással.
Közművek, gépészeti és elektromos rendszerek összefoglalása:
Az ingatlan környezetében elektromos, gáz, víz, szenny és csapadékvíz közmű szinten biztosítható, viszont közműszolgáltatókkal a kapacitások egyeztetendőek. Az épületen kívüli, telken belüli közműépítés, bekötések kiépítése Vállalkozó feladata.
Az ajánlatkérő alapvető igénye, hogy az épület „közel nulla” energiaigényű tulajdonságokkal rendelkezzen, megújuló energetikai rendszerek telepítésével.
A küzdőtérben léghűtő-fűtő rendszer kerül kiépítésre, a többi területen a fűtésre padlófűtés és radiátoros fűtés épül, a rendszerek ellátására 3db 300kW kondenzációs gázkazán kerül beépítésre. Az épület hűtésére szellőztető-légkezelő rendszereket telepít ajánlatkérő.
 

Eljárást megindító felhívás letöltése: portal_17602_2018_19f27.pdf